Results 1 to 10 of 850
Like Tree1638Likes

Thread: Sezona 67 - 31.Maj - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    nisam razocaran navijac hajduka,ne mrzim bracu mamic dapace mamic je car majstor koristi rupe u zakonu i hebe mamu svima i smije se,A za Bocu navijam otkako znam za sebe jednostavno povijest kluba,klub iz siromasne cetvrti,klub koji nikad nije ispo iz prve lige,klub ljudi klub koji vecinom kupuje domace igrace,klub koji ne trosi milijune na pojacanja na kraju krajeva dozivio sam tekmu uzivo na La Bomboneri jednostavno klub koji pruza otpor bogatima,duga tradicija i usto jedan u najtrofenijih klubova na svjetu ( racunam međunarodne titule) klub koji volim jer je takav za narod to je jedini klub za koji bi navijo da ispadne i u seosku ligu
    Nevidjeni car. E da, jebe i tebi sve u porodici kao i tebe i smije se. Zbog takvih kao on kojih ima koliko hoces, ti planiras da zapalis iz Hrvatske. Ma nevidjeni car, bog
    Sezona 27, Level 27

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Nevidjeni car. E da, jebe i tebi sve u porodici kao i tebe i smije se. Zbog takvih kao on kojih ima koliko hoces, ti planiras da zapalis iz Hrvatske. Ma nevidjeni car, bog
    Aco pa on samo dokazuje koliko su nam glupi zakoni i njih treba mjenjat pa to nece moci radit jel tako,dokle god je tako mi mozemo pricat sta hocemo ali on nazalost ne krsi zakon
    a sto se tice toga da hebe mene i moju porodicu nek hebe ovo je slobodna zemlja ali isto tako i tebe i tvoju porodicu hebe/hebu,ja ne odlazim u Ameriku radi maminja ili politicara vec radi sebe i egzistencije svoje djece, a cak razmisljam da s vremenom uzmem americko drzavljanstvo a odbacim hrvatsko jer mi smo smece od naroda zavidni,ljubomorni jedni na druge moja muka tebi veselje i tako to,i to je uzasno dođe mi da bljujem jer mi se gadi ovo sve a posebno mentalitet ljudi
    Last edited by vedran boca juniors; 06-19-2015 at 09:24 PM.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Aco pa on samo dokazuje koliko su nam glupi zakoni i njih treba mjenjat pa to nece moci radit jel tako,dokle god je tako mi mozemo pricat sta hocemo ali on nazalost ne krsi zakon
    a sto se tice toga da hebe mene i moju porodicu nek hebe ovo je slobodna zemlja ali isto tako i tebe i tvoju porodicu hebe/hebu,ja ne odlazim u Ameriku radi maminja ili politicara vec radi sebe i egzistencije svoje djece, a cak razmisljam da s vremenom uzmem americko drzavljanstvo a odbacim hrvatsko jer mi smo smece od naroda zavidni,ljubomorni jedni na druge moja muka tebi veselje i tako to,i to je uzasno dođe mi da bljujem jer mi se gadi ovo sve a posebno mentalitet ljudi
    Pa ne znam sta se bunis na nas narod kad su ti ljudi poput Mamica carevi, da nema njega i takvih kao on, mozda bi stvorio egzistenciju u svojoj zemlji.
    Sezona 27, Level 27

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Pa ne znam sta se bunis na nas narod kad su ti ljudi poput Mamica carevi, da nema njega i takvih kao on, mozda bi stvorio egzistenciju u svojoj zemlji.
    pa normalno da je car kad koristi zakon maksimalno i ja postujem i podrzavam svaku takvu osobu a krivim drzavu jer ne mjenjaju zakone i sad sta je neki mamic ili neko drugi kriv kad radi sve po zakonu i drzava mu dozvoljava to umjesto da zakon mjenja,mi smo smece od naroda nista vise zavidni i ljubomorni na sve i svakog,pljuje se po mamicu a lik samo koristi rupe u zakonu i to je to,ali koliko sam primjetio u ovoj drzavi vecinom najebu samo posteni ljudi a kriminalce se dize u nebesa i postuje samo kod nas