Results 1 to 10 of 909
Like Tree1593Likes

Thread: ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Top El's Avatar
    Kako volim ovu LS imam najbolji tim od svih za 2* i uvek zavrsavam na 2 poziciji,izgleda da NORDEUS vec pre start LS odredio pozicije u grupi.Ja sam im onda na crnoj listi,a u poslednje vreme mi je to jako smesno.Jos jedna zanimljivost od kad igram ovu igricu u LS nisam nikad zavrsio grupu sa 18 bodova,jer su mi uvek bodove odkidali timovi koji su neaktivni.

iiii da juce u kupu odvalim 7-0 super tim koji je aktivan i dodje danas LS tj. smejurija od tima i otkine mi bod....

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Top El View Post
    Kako volim ovu LS imam najbolji tim od svih za 2* i uvek zavrsavam na 2 poziciji,izgleda da NORDEUS vec pre start LS odredio pozicije u grupi.Ja sam im onda na crnoj listi,a u poslednje vreme mi je to jako smesno.Jos jedna zanimljivost od kad igram ovu igricu u LS nisam nikad zavrsio grupu sa 18 bodova,jer su mi uvek bodove odkidali timovi koji su neaktivni.

iiii da juce u kupu odvalim 7-0 super tim koji je aktivan i dodje danas LS tj. smejurija od tima i otkine mi bod....
    ja nakon 6 sezona u nizu nisam prvi u grupi LP

VIP
    ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-fkp8.png

Jedva prođosmo dalje u Top 16... Dosta slabiji protivnik, a samo 1-0... Samo sam čekao da se protivnikov šut u okvir gola 0 pretvori u 1 (uz gol u našoj mreži)... Na sreću, Yassin je uvalio gol u 71. minutu, a njihov šut u okvir je ostao na 0...

☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-7.jpg

☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆-8.png

Famous vedran boca juniors's Avatar

souuuu