Originally Posted by
lespa
Auuu kako me nervira igrica!
Na drugom profilu gde igram drugi nivo udjem u detalje igraca cetiri zvezdice kvalitet 21 nema spec znaci nista posebno ono vec lik bidovao i to tri puta u inicijalnoj rundi!!!
Pa i ja kad sam pocinjao nisam znao nos da obrisem ali sam znao da se biduje jednom u inicijalnoj rundi! Koje debilcine! I kako covek da kupi igraca pored likova kojima tokeni iz dupeta izlaze!
trebalo bi da promene koncept igrice i po meni da ukinu tokene. prodajem igraca trazim xy para, kontaktira me klub sa ponudom i ja prodam ili odbijem. Isto bi vazilo kada ja kupujem igraca od nekoga. nesto kao "pregovori" ali bez tokena.
Naravno, ostaje problem profita za Nordeus. uvede se naknada od 5 evra mesecno a tako bi se resio i problem napustenih ekipa jer malo je verovatno da bi neko ko je platio 5 evra ne bi ulazio da vodi svoj tim.
Svi pocinjemo sa istim budzetom ( nema gledanja videa, kupovine skaut igraca) dakle onaj menadzer koji dobro vodi svoju ekipu bi imao sansu za trofeje a ostali vise srece u narednoj sezoni.
Bilo bi zanimljivije, realnije a naknade bi osiguravale da Nordeus ne pravi sranja sa trol rezultatima jer u suprotnom bi im se smanjivao prihod.
naravno, to bi znacilo manje igraca i igrica ne bi vise bila toliko popularna sto je na prvi pogled losa stvar za Nordeus ali na dugi rok bi bilo bolje i za njih i za igrace.
ili nemaju petlje da naprave takvu promenu ili su zakljucili da bi to unistilo igricu tj. njihov profit.
evo, sad mi se skupilo malo tokena ( kodovi + igrica sto daje dnevno) ali mi zao da trosim na aukciji u xyz rundi tj. onoliko rundi koliko je potrebno da bi tamo neki iz Kuala Lumpura rekao odustajem ovaj Srbin je lud, da bi doveo neke prosecne igrace. Radije bi kupovao iskljucivo akademce ali me jebe infrastruktura sa samo dva akademca po sezoni sto je malo za remont tima.