Results 1 to 10 of 909
Like Tree1593Likes

Thread: ☆ Sezona 68 - 28.Jun ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Koliko se često vama povređuju isti igrači u toku jedne sezone?

Mene ubiše sa povredama istih, ključnih igrača... Gomes već ima cele dve sezone (56 dana) povreda u 6 i po sezona... Topić ove sezone 3 povrede (29 dana)... Wilson 2 povrede (i prošle sezone je imao 2)... U Partizanu ključni igrači, Ilić i Ellacott, već imaju po 2 povrede... U Belgrejd Junajtedu Shibamura već ima 3 povrede, a Mitrakas, Lembet i Casa de Valle po 2...

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Koliko se često vama povređuju isti igrači u toku jedne sezone?

Mene ubiše sa povredama istih, ključnih igrača... Gomes već ima cele dve sezone (56 dana) povreda u 6 i po sezona... Topić ove sezone 3 povrede (29 dana)... Wilson 2 povrede (i prošle sezone je imao 2)... U Partizanu ključni igrači, Ilić i Ellacott, već imaju po 2 povrede... U Belgrejd Junajtedu Shibamura već ima 3 povrede, a Mitrakas, Lembet i Casa de Valle po 2...
    S obzirom da vodis statistiku, uporedi koliko ti igraci cesto igraju i da li je razlog povreda to sto ih koristis u svim takmicenjima.
    Ja na drugom profilu gde nemam crvenih kofera ako igram protiv slabog protivnika ili napustene ekipe cim povedem 2:0 vadim iz igre bitne igrace da ne rizikujem povrede pred bitne tekme.

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    S obzirom da vodis statistiku, uporedi koliko ti igraci cesto igraju i da li je razlog povreda to sto ih koristis u svim takmicenjima.
    Ja na drugom profilu gde nemam crvenih kofera ako igram protiv slabog protivnika ili napustene ekipe cim povedem 2:0 vadim iz igre bitne igrace da ne rizikujem povrede pred bitne tekme.
    Ma povređuju se i na treninzima... Osim toga, tu ima 11 igrača koji otprilike igraju isti broj utakmica, a Nordeus se zakači za 3-4 i udri... Liri, koji je došao na početku, kad i Gomes, ima samo 1 povredu, a odigrao je preko 200 utakmica...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Sinisa sto ne komuniciras samnom,
    Aco kao sto rekoh veliki vođa je napustio remetinac i naravno odma jebu mamu novinaru i nazvo ga muckim đubretom
    MAMINJO IS BACK

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Sinisa sto ne komuniciras samnom,
    Aco kao sto rekoh veliki vođa je napustio remetinac i naravno odma jebu mamu novinaru i nazvo ga muckim đubretom
    MAMINJO IS BACK
    A jesi ispao Nostradamus
    Nema veze, ne uzbudjujem se, on je sigurno gotov, Uskok je pribavio sta je trebalo, sad oce biti jos 10 dana u pritvoru vise, nije stvarno vazno...ostario je u ovih 10 dana u zatvoru za jos 10 godina...

Nego bas nesto razmisljam, mene ne mozes smuljati, itekako ti njega favoriziras sta god ti ovdje pisao, osjeti se...nego volis neki klub jer se sa njim identificiras..a Mamic je obicno govno, smece..a smece se ne drzi u kuci.. zasto ga ti drzis?
    Sezona 27, Level 27

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    A jesi ispao Nostradamus
    Nema veze, ne uzbudjujem se, on je sigurno gotov, Uskok je pribavio sta je trebalo, sad oce biti jos 10 dana u pritvoru vise, nije stvarno vazno...ostario je u ovih 10 dana u zatvoru za jos 10 godina...

Nego bas nesto razmisljam, mene ne mozes smuljati, itekako ti njega favoriziras sta god ti ovdje pisao, osjeti se...nego volis neki klub jer se sa njim identificiras..a Mamic je obicno govno, smece..a smece se ne drzi u kuci.. zasto ga ti drzis?
    kakvo smece ja drzim u kuci ne kuzim,ja nevolim maminja kao osobu da se razumijemo ali brate pa on koristi zakone maksimalno i smije se nama svima,sta ti mislis da ce u drzavi bit bolje ako nema mamicevaca,da ce ljudi pocet place dobivat da ce se otvarat radna mjesta,treba hebeni zakon o sportu mjenjat da to niko vise nemoze radit,jer pojavit ce se negdje novi mamic u sportu