DC 18 komada svaka cast
Printable View
Nista cudno, imao sam i ja jednog DC, spec.za slobodnjake, bio prvi strijelac, ne samo tima vec i lige
Pa to cuci im specijalnost xD
Gledao sam veciti derbi, Crvena Zvezda zasluzeno pobijedila, mada im je tu pobjedu obezbijedio trener Partizana. Primijetio sam da je u obranu stavio Cirkovica, dakle ponovno je eksperimentirao i to u najvaznjoj utakmici. U ovakvoj utakmici kreniti bez DMC je ravno samoubojstvu, a i sta mu bi da od pocetka stavi Ilica? Je on je legenda, znam ja sve to, ali Ilic je igrac za zadnjih 20 min, odigrao je bas nervozno, katastrofalno a kriv je i za drugi gol jer je bas on izgubio loptu.
Zvezdi je obrana najgori dio momcadi bez obzira sto su primili 1 gol sad, pozitivno je da je Lukovic usao u utakmice pa ce i se i taj dio ojacati. Onaj Grujic je bas prava igracina, a svidio mi se i Plavsic. Ibanez lijepa asistencija za prvi gol.
Kakav zalogaj... brzo, kratko, ubitacno... lavovska borba... bravo Zvezdo!!!
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09...9100bf02d8.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/09...9a67ac9dd9.jpg
Ispao iz LS nisam pratio a ko zna da li bi to nesto i promenilo
http://images.tapatalk-cdn.com/15/09...5d90a280bf.jpghttp://images.tapatalk-cdn.com/15/09...bd4964c6f0.jpg
prosao sam u LP dalje iako SAMO 1-1 na La Bomboneri izdominiran lik lagano dobro je i prosao sa samo 4 komada u 2 tekme,lik totalno nezna slozit formaciju
poceo sam sa 4-1-3š-2 a on 4-2-2-2 i poveo ali cim sam presao na 4-4-2 lik je totalno pao izdominiro sam ga zestoko,prilike na kapaljku je imao dok sam ja proigrao kako treba imao sam i 2 stative i precku ali NAZALOST nismo pobjedili ali smo prosli
http://i.imgur.com/V3jGSsI.png
NTNK tako mi to radimo :p
i sada cete mi pisat da nije realno,ocito kvalitet ne igra ulogu na visokom levelu vec iskljucivo taktika
Sinisa jesi prosao sa 3-1 nakon poraza od 2-0
Aco prijatelju sretan ti rođendan nek si ziv i zdrav
Sutra derbi koji verovatno odlucuje o tituli...............do kraja lige ima tezi raspored od mene.
Attachment 53555Attachment 53556
Najbolji igrac u ovoj sezoni
Attachment 53557
Blic Sport | Eurobasket 2015 | Šarić potcenjivački o Srbiji: Imaju tog Teodosića i „malog” Bjelicu, a ovo drugo...
E Aco o ovo me ti pricam procitaj ovaj tekst koji je izjavi otac od Sarica lik ili je malo popio ili je previse glup...........Covek se izlupetao za medalju,cuj mali Bjelica covek ce da mu stavi sina u dzep...........a naj smesnije imaju NBA igraca kog ej Bogdanovic,Rudez pa oni samo mogu da brisu parket u NBA.toliko od mene...........
Sta si tako nabrijan, smiri zivce ;) koga briga sta ko kaze u novinama. Ko moze da brise parket isto je nevazno, ovo je jedna utakmica i u njoj je sve moguce.
Normalno da mi iz Hrv vjerujemo da mozemo, da prekinemo jedan neugodan niz koj traje otkad nismo htjeli da se popnemo na postolje..imamo perspektivu, samo da se rijesiti tog gubitnickog mentaliteta.
Pusti izjave, pusti glupe price, uzivaj u svojoj repki koja stvarno lijepo igra i nadaj se da cemo se susresti u cetvrtfinalu, bit ce svakako zanimljivo i ja jedva cekam pa neka bolji pobijedi
Samo da mi sad dobijemo Cehe..nece biti lako
Bogami bice povuci potegni xD
Strasno kakav sut..nece 3.nikako..evo ovih na 11..
Ne gledam jbg mesam ajvar pratim samo rez. Dobro tovare cesi.
Sve im ulazi, dakle nevjerovatno, sta god sutnu udje. Auu kakva blokada Sarica nad Veselim sad..ali na - 15 smo i Cesi imaju loptu
Ja lepo kazem ima Ceska da vas nabrija.....
I treba kad igramo ko pi...
haha 30 razlike
Prvi put u zivotu gledam Cesku u kosarci :eek:
Jesu oni toliko jaki ili vi jos spavate jbt
Kako kaze jedna reklama, Hrvatska je zemlja kosarke, kosarka nam je u krvi..je morgen.
Moze li mi netko tko vise od mene prati reprezentacije, reci da li je Srbija ikad bila organizator ili suorganizator nekog natjecanja?
Ja sam doslovno dan prije prvenstva saznao da se kod nas igra, nije bilo marketinga, nije bilo nicega, cak se i pisalo o tome, atmosfera je bila nikakva, ko u kazalistu.
Sta reci, imamo zvijezdice koje kad treba ne pokazu sta mogu i znaju. Kako je moguce da Saric skoro cijelu utakmicu nema kosa.
Sta rec, gubitnicki mentalitet je i dalje tu, svjetski smo prvaci u prijateljskim utakmicama, na turnirima smo koma
Vi pre svakog veceg takmicenja se svrstavate u favorite i ciljate medalju i onda dodje hladan tus...........
Bili smo organizatori 2005 Eurobasket koji je prosao neslavno sa najacim timom smo doziveli debakl protiv Francuza u osmini-finala,neki kazu da je trebalo utakmice da igramo u areni a mi smo igrali u NS spens...................ja sam vasu repku pratio na pripremnim utakmicama i jako me nerviraju oni glupi komentatori na hrt koji misle da ste Amerika..........
Nisu oni tolika nepoznanica u kosarci...............ako si pratio mogao si videti da im igra vas bivsi igras Shilb kao i sjajnik Satoranski koji ume malo i da uprska stvari i da pretera sa asistencijama kao i Vesely koji je igrao u Partizanu tu se afirmisao otisao u NBA gde nije dobijao pravu sansu i prosle godine se vratiu u Evropu tacnije u Fenerbahce...Prica se da se vraca vec ove sezone u NBA posle eurobasketa........
I mogu se kladiti da je kod vas svako dijete bar 6 mj prije znalo za prvenstvo..
Pa sta se lozis na komentatore kao da su vasi bolji, normalno je nadati se, pripremni period smo odlicno odradili i kako to vec ide kod nas, nastane euforija koja je na klimavim nogama.
Ma nije isto kad ti sam organizujes prvenstvo i ovo sad po meni totalno glupo a bice i u fudbalu jos gore po citavoj Evropi grupe... nije to onaj osecaj kao na mundijalu kad su sva desavanja u jednoj zemlji
Ma jasno ali pazi, Hrv je imala sad sanse da napravi dobar marketing, da svako dijete zna da ce uskoro biti EP i da ce se dio igrati i kod nas, prilika da se cuje za te decke, a sta oni urade? Bas nista. Ok ja ne pratim bas tako pozorno, ali je cinjenica da sam saznao da se igra kod nas, tek dan prije. I puno je takvih. Cak se i pisalo o tome, kako se nista nije uradilo da se priblizi ljudima kosarka.
Vjerovao ti ili ne, ali nekad je i kod nas svako dijete znalo kad repka igra, mada nismo imali vrhunske rezultate. Sjecam se onog prvenstva kad Hrv nije htjela na postolje, pa to je bila ludnica, nakon svake tekme ides van igrat kosarku, svako drvo je imalo svoj kos ;) bila je ludnica, pa cak i kasnije kad smo otisli u prosjecnost, ali jos uvijek je bilo blisko ljudima, ovo sad je nesto nevjerovatno
Aco internet danas ne igraju se djeca vise vani kosevi,igralista za mali nogomet sve zjapi prazno nazalost,ali iskreno velika sramota da nisu niti jednom nakrcakli arenu da se orilo u areni kao recimo na rukometu kad je SP bio,a igraci su to ocekivali ali mi smo mentalitet da Gruziju,Makedoniju nece gkledat jer ih smatramo ani kosarkom jbga,a i da je Xeska bila u Zgu nebi bilo puno garant,u prvoj tekmi su nas LOVENCI nadglasali,PA NEMOJ ME HEBAT,a danas nam Cesi ocitali lekciju sramota velika iako bolje da nismo prosli jer bi nas Srbija pregazila bar 40 razlike realno ovo je smjesno i zalo0sno da nas pobjeđuju Gruzija,Senegal,Ceska pa egal sa Filipinima pa to nemoze bit normalno sa ovakom momcadi.Nadalje ja do prije 15 dana nisam pojma imao da je Euro u kosarci kod nas nigdje reklame nista blamaza ogromna i neko za to treba odgovarat
Svaka cast za statistiku AML i AMR-a. Jesi koristio tu fomaciju citave sezone, i jel igras preko krila?
Zilavi Finci
Zilavi Boga mi... :)
A sada na Veselog i Šilba...