Page 83 of 113 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast
Results 821 to 830 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Pratim i ja dugo, i trenirao sam kosarku dugo i znam da nista nece bit cudno kako god da zavrsi tj mene nece iznenaditi..

Ajde pricekajmo da vidimo sta ce biti
    Step by step..........

Pro PepG's Avatar
    Pobedice onaj ko se prvi razbudi... jbt vec od 12h 1/8

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Pobedice onaj ko se prvi razbudi... jbt vec od 12h 1/8
    Pa mi protiv Finaca igramo od pola 3 sto je u neku ruku dobro za nase jer su vec 4 utakmice za redom igrali u tom terminu,svakako ce im dobro doci i ova 2 slobodna dana da se spreme...Finci umeju biti nezgodni ako ih krene sut za 3 oni igraju neku vrstu run and guns kosarke imaju iskusnog Koponena,Salina koji je igrao u Olimpiji i koji je u grupnoj fazi redovno dolazio u plus,Murpy i Huff isto sjajni,bice zeznut ali verujem u nase....+10 za nas.

Pro PepG's Avatar
    Kakav vikend...

Famous Top El's Avatar
    Quote Originally Posted by PepG View Post
    Kakav vikend...
    Cini mi se da ove sezone Atletiko moze to Primere imaju odlicnu ekipicu i sto dalje u LS,sutra 1.......

VIP
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-butd10.png

Počeli smo dan jutarnjom pobedom u LŠ... Karatziolis je uvalio dva gola iz slobodnjaka, a druga dva gola su postigli bekovi Gamarra i Brown... Prolazimo u polufinale ukupnim rezultatom 6-1...

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-39.jpg
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-40.jpg

Pro munchen's Avatar
    I prolazimo u polufinale lige prvaka . Uspjeli smo izbaciti jaču ekipu od nas. Lik je pratio obje utakmice, ja logično nisam ni jednu i prošao sam ga.

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_1.jpg
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_2.jpg

Mislim da smo odradili odličan posao što se tiče lige prvaka ove sezone. Pokušat ćemo izbaciti i sljedećeg protivnika ali mislim da od tog nema ništa xD.

Evo njegove postave:

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_3.jpg

Champion lespa's Avatar
    @ munchen

ja logično nisam ni jednu i prošao sam ga.
    ha ha ha

nesto je ovom Plimutu matora ekipa. mozda je to lazni profil nekog menadzera koji ulazi samo ponekad i mozda ekipa kondiciono i sa moralom lose stoji. nemoj odustajati nikad se ne zna.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ munchen

ja logično nisam ni jednu i prošao sam ga.
    ha ha ha

nesto je ovom Plimutu matora ekipa. mozda je to lazni profil nekog menadzera koji ulazi samo ponekad i mozda ekipa kondiciono i sa moralom lose stoji. nemoj odustajati nikad se ne zna.
    Pa potrudit ćemo se, ali ovo je jedina ekipa koja je imala sve pobjede u grupnoj fazi. Mi ćemo dati sve od sebe da prekinemo taj niz .

Champion lespa's Avatar
    sad sam odigrao u prvenstvu kod kuce protiv treceg i jedva pobedim 1:0 golom u 80+ minutu. A prvi u ligi koji mi je prijatelj od ove sezone( mos misliti ) mi bezi tri boda i izgubio je danas a njegova tekma je pocela tri minuta pre moje. I ja se mucim pokusavam nesto da promenim na tekmi on ulazi i daje podrsku mom protivniku!
    Pa, jebote 15 sezona igram ovu igricu nije mi palo na pamet da podrzim ekipu protiv koje igra moj konkurent u ligi a kamoli da navijam protiv "prijatelja". Kada se na aukciji gde sam dao ponudu pojavi neko od prijatelja odustajem. e bice mi gust ako zavrsim ligu ispred njega...

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-capture-121.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Page 83 of 113 FirstFirst ... 3373818283848593 ... LastLast