Quote Originally Posted by munchen View Post
Ajde pokušat ću i nju. Nemam šta izgubiti. Ali mislim da je ovo sranje mrtvi RANDOM, al et'.
ja imam dva jebena krila i napadaca 7* sva trojca,igram sa likom koji u momcadi nema ni skauta dl-dr mu 4* oba dc 5* i lik mi doslovno sve blokira moj aml i amr nemogu proci njegove dl-dr u 1 na 1 napadacu mi skoro njegov golman uzme loptu koji je 246Q moj st je 255Q i svaki slobodnjak njegov golman zivu vata,ovo je kako nordeus kaze realna igra,ok realno jedna takva tekma se desi ali ljudi moji ja sa najacim timom imam u ligi 7 bodova u 8 jebenih kola i to je realno.Njima je realno da ja igram 1-1 sa 8.9Q slabijim od sebe koji nema skauta,u prvom timu 3 igraca sa 4* na klupi pola igraca sa 3* i 4* u prvom timu 7 igraca sa 5* 247.8Q mu prosjek tima,meni je preko 252Q,ja imam u prvom timu 7 skauta i 4 igraca sa 7* ali njima je realno da ja od takih amatera gubim cak 1-0 koji u obje tekme kod 1-0 poraza upute 1 jebeni sut u okvir i zabiju a ja dominiram i imam 10 i vise udaraca u okvir gola s time da pola lopti doslovno golman zivo hvata pa jebem im sve ako je to realno