Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by munchen View Post
    Izgleda da se isplatilo novo pojačanje na pozicij AMR. Dobio je ocjenu 8,5, bio igrač utakmice i zabio gol u svojoj prvoj utakmici za FK Sloboda Tuzla .

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_1.jpg

Sinoc kada sam dosao kuci, oko 4 sata, ponudio sam MC igraču kome je ponuda isticala za 3 sata. Sada uđem i vidim da je i on došao. Sada imam finu ekipicu, nadam se da više nećemo gubiti bodove protiv nekih slabijih ekipa od nas.

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-screenshot_2.jpg
    Daću ti jedan savet... Nemoj da kupuješ igrače čiji kvalitet završava na 0, 1, 2, 5, 6, 7... pogotovo ne matorce koji sporo napreduju... pogotovo ne na poziciji MC, kojih na aukciji ima i previše... jer, ako krene da igra loše, napatićeš se da ga prodaš...

U stvari, sad imaš opciju da ga odmah prodaš agentu, ali i pored toga MC, 27 godina, 146 kvalitet je loš izbor...

Pro munchen's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Daću ti jedan savet... Nemoj da kupuješ igrače čiji kvalitet završava na 0, 1, 2, 5, 6, 7... pogotovo ne matorce koji sporo napreduju... pogotovo ne na poziciji MC, kojih na aukciji ima i previše... jer, ako krene da igra loše, napatićeš se da ga prodaš...

U stvari, sad imaš opciju da ga odmah prodaš agentu, ali i pored toga MC, 27 godina, 146 kvalitet je loš izbor...
    Hvala za savjet, nisam to znao. Ma sinoć sam malo popio, nisam ni gledao ni koliko ima godina, ni koji je kvalitet. Vidio sam samo da ima 5*

VIP
    Hvala za savjet, nisam to znao. Ma sinoć sam malo popio, nisam ni gledao ni koliko ima godina, ni koji je kvalitet. Vidio sam samo da ima 5*
    Za jedan token možeš klinca od 18-19 godina da dovedeš 148, 149 kvalitet... Verujem da ih na poziciji MC ima 3-4 u svakom momentu...

I još nešto... ako igrač sporo napreduje, ne pretvaraj ga u skauta... Ostavi ga na skil poen od skauta i puni mu specijalnost ili novu poziciju, da bi mogao lako da ga prodaš na početku sledeće sezone... Moja ocena je da svaki igrač koji ne može da nabije 15% progresa na normalnom razgibavanju, nije vredan pravljenja skauta od njega... Odnosno igrač koji za 90 minuta utakmice ne može da prebaci 100% skil progresa...

Famous vedran boca juniors's Avatar
    Za jedan token možeš klinca od 18-19 godina da dovedeš 148, 149 kvalitet... Verujem da ih na poziciji MC ima 3-4 u svakom momentu...

I još nešto... ako igrač sporo napreduje, ne pretvaraj ga u skauta... Ostavi ga na skil poen od skauta i puni mu specijalnost ili novu poziciju, da bi mogao lako da ga prodaš na početku sledeće sezone... Moja ocena je da svaki igrač koji ne može da nabije 15% progresa na normalnom razgibavanju, nije vredan pravljenja skauta od njega... Odnosno igrač koji za 90 minuta utakmice ne može da prebaci 100% skil progresa...
    Pa kako koji lvl,malim levelima je super jer ima hrpa free igrača dok recimo ja mogu samo sanjat dovest 24-249Q 18-19 god igrača pa čak i od 20 god,a ako i naleti bez 35-40 tokena nevredi ni kretati u klanje za njega

Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    Pa kako koji lvl,malim levelima je super jer ima hrpa free igrača dok recimo ja mogu samo sanjat dovest 24-249Q 18-19 god igrača pa čak i od 20 god,a ako i naleti bez 35-40 tokena nevredi ni kretati u klanje za njega

Poslano sa mog Tele2fon v5 koristeći Tapatalk
    Uhh, pa kod tebe Vedrane baš zajebano dovesti igrača! Bolje u tvom slučaju kupovati skaut igrače nego ići na aukcije. Dobiješ igrača veći kvalitet i svi imaju spec.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    Uhh, pa kod tebe Vedrane baš zajebano dovesti igrača! Bolje u tvom slučaju kupovati skaut igrače nego ići na aukcije. Dobiješ igrača veći kvalitet i svi imaju spec.
    Nije bolje, zato sto slabo napreduju a i slabo igraju. Moja zadnja tri skauta koje sam dizao na 7* igrali su 2-3 sezone maksimum, trenutno mi je na klupi jedan kojeg sam kupio prosle sezone za 69 tokena (napreduje mnogo sporo, otprilike 30% napretka nekog mladog sa TL). Najbolje je kupiti igrača od prijatelja koji ga trenira i koji ti tačno može reći koliko dobija na treningu.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Nije bolje, zato sto slabo napreduju a i slabo igraju. Moja zadnja tri skauta koje sam dizao na 7* igrali su 2-3 sezone maksimum, trenutno mi je na klupi jedan kojeg sam kupio prosle sezone za 69 tokena (napreduje mnogo sporo, otprilike 30% napretka nekog mladog sa TL). Najbolje je kupiti igrača od prijatelja koji ga trenira i koji ti tačno može reći koliko dobija na treningu.
    Ma, najbolje je kupiti ujutru nordgena samo sto su skupi i posle ih je problem prodati. E sad, mozda dobro dodje ta nova funkcija "sell now"?
    Sto se tice skaut igraca za sve si u pravu, ali ja sam ove sezone castio ekipu sa skaut igracem ( 25 god AMC spec slobodnjaci, ocene 8-10) i isplatio se samo tako. Ali, kapiram moze da se desi da vec sledece sezone bude corak. Ali dobro ja pre nego sto i kupim skauta ocekujem da ce mi biti dobar samo dve sezone.
    Ipak, mislim da ekipi dobro dodje skaut igrac sa spec korneri ili slob ako nista bar za tu sezonu jer pravi razliku na terenu. Naravno, potrebna je i sreca jer desilo mi se jednom da sam kupio MC-a sa spec playmaker i bio je nista posebno odmah na startu a sledece sezone los i dobijao je zute u prvih 15 min tekme. Mozda sam pod utiskom sto mi ovaj AMC tako dobro igra ali tako mi se cini cela ta prica sa skaut igracima.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Pro munchen's Avatar

Ma evo 3 dana sam tražio igrača od 5* sa kvalitetom većom od 147, ali nisam uspio da nađem. Eto jučer sam naletio na 2 igrača, tačnije jučer na AMR-a (18 godina ima ja mislim) i jutros nekad na ovog MC-a. Loša mi je transfer lista, tako da nisam puno ni gledao godine i kvalitet. Ako ne bude dobro igrao, ide na klupu, vraćam starog MC-a i završena priča.

VIP
    Ma evo 3 dana sam tražio igrača od 5* sa kvalitetom većom od 147, ali nisam uspio da nađem. Eto jučer sam naletio na 2 igrača, tačnije jučer na AMR-a (18 godina ima ja mislim) i jutros nekad na ovog MC-a. Loša mi je transfer lista, tako da nisam puno ni gledao godine i kvalitet. Ako ne bude dobro igrao, ide na klupu, vraćam starog MC-a i završena priča.
    Jesi li probao na pregovorima da dovedeš nekog mladog za, recimo, 20 tokena?

Pro munchen's Avatar
    Jesi li probao na pregovorima da dovedeš nekog mladog za, recimo, 20 tokena?
    Pokušao sam, ali od kako su napravili pregovore nisam nikad nikog doveo. Svaki put sam bio odbijen :S

Page 1 of 2 12 LastLast