Page 44 of 113 FirstFirst ... 3442434445465494 ... LastLast
Results 431 to 440 of 1217
Like Tree1572Likes

Thread: ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    bilo bi dobro da u pregovore uvedu da mos sam povuci ponudu koju si poslao za igraca ukoliko se desi kao meni di sam ponudio liku 12 tokena odma pa onda taj konj trazi maksimalno i sad liku saljem poruku odbij ponudu da dalje idem trazit konj naravno nista jebe se njemu e majko moja mila pa to nigdje nema a prije par min je povecao i ja mu odma poruku poslao a lik ne jebe kakih idiota bolesnih ima

Pro PepG's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    bilo bi dobro da u pregovore uvedu da mos sam povuci ponudu koju si poslao za igraca ukoliko se desi kao meni di sam ponudio liku 12 tokena odma pa onda taj konj trazi maksimalno i sad liku saljem poruku odbij ponudu da dalje idem trazit konj naravno nista jebe se njemu e majko moja mila pa to nigdje nema a prije par min je povecao i ja mu odma poruku poslao a lik ne jebe kakih idiota bolesnih ima
    Tacno tako to cekanje ubija, bar da pise kad je menadzer zadnji put bio aktivan da i po tome odlucis da li da saljes ponudu

VIP MNK Kaskada's Avatar
    A ima i menadžera koji ponude 0 tokena, odbiješ ga on ponovo nudi 0 tokena. Pa jasno da sam ga želio prodat postavio bih cijenu.

Pro PepG's Avatar
    Nasa skola... pa mi ovo radimo svaki dan ovde

hahaha Đila nesto hahaha,
    napokon pobjeda u ligi i to jedva morao sam se vratit napadackoj igri sa presingom po cjelom terenu iako sam utakmicu poceo sa normal i kombinirano uz presing cjeli teren sam se prabacio na napadacki i 4-3-3 ,a poceo sa 451V protiv uskog naravno po obicaju dominirao i s(p)retno zabio gol,potom pred kraj vrsim 2 izmene i prelazim na 4-3-3 golman i napadac (Pele) najslabije ocjene dobili,Orion ce jos sutra dobit priliku u Lp ako ne bude na razini seli na klupu,nazalost sto bi Mesa rekao a i ja sam skuzio nemam vođu na terenu nemam nekoga ko ce im jebat mater na terenu u moje ime NAZALOST ali polako se mladi Pjaca pretvara u lidera ove moje bande,odigrao je zadnje 2-3 tekme dosta dobro i to mi je drago dok Reus konstantno dobiva dobre ocjene a nece fga gol njega mi je zao jer se jako trudi i mislim da kad ga krene da ce poludit...u svakom slucaju dosta dobra utakmica mojih pulena izpostovali su sve dogovoreno u svlacioni,cvrsto stabilno u obrani,bez gresaka i svi iza lopte...odlicno disciplirano bez jurnjave svaka cast to sada treba nastaviti iako ima dosta mjesta za napredovanje ali ja sam zadovoljan

evo i utakmica VIDEO oliti po naski SNIMKA
    https://youtu.be/5Q9oRdZ62Wg

VIP
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-butd10.png

@vedran Evo ti zamalo trol od juče... Golman me spasio... prvo je odbranio penal, pa zicer za 1-1... Sve sam pokušavao, po krilima, kroz sredinu i opet ništa... Prvi gol Karatziolis je uvalio iz slobodnjaka... Tek kad sam pred kraj utakmice povukao AML na ML poziciju sa strelicom napred i počeo isključivo po desnom krilu da napadam, protiv ove dvojice od 1* (koji su, btw, imali ocene skoro 7.5 do pred kraj), Karatziolis na levom krilu je probio i ostao 1 na 1 sa golmanom za drugi gol...

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-32.jpg
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-33.png
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-34.jpg
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-35.jpg

Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Click image for larger version. 

Name:	BUTD10.png 
Views:	19 
Size:	6.2 KB 
ID:	52862

@vedran Evo ti zamalo trol od juče... Golman me spasio... prvo je odbranio penal, pa zicer za 1-1... Sve sam pokušavao, po krilima, kroz sredinu i opet ništa... Prvi gol Karatziolis je uvalio iz slobodnjaka... Tek kad sam pred kraj utakmice povukao AML na ML poziciju sa strelicom napred i počeo isključivo po desnom krilu da napadam, protiv ove dvojice od 1* (koji su, btw, imali ocene skoro 7.5 do pred kraj), Karatziolis na levom krilu je probio i ostao 1 na 1 sa golmanom za drugi gol...

Name:	32.jpg 
Size:	39.1 KB 
ID:	52863

Name:	33.PNG 
Views:	18 
Size:	35.3 KB 
ID:	52864

Name:	34.jpg 
Views:	18 
Size:	40.1 KB 
ID:	52865

Name:	35.jpg 
Size:	54.7 KB 
ID:	52866
    ja kukam a protiv kakog si ti SAMO 2-0 pobjedio je ravno TROLANJU i jos penal lik promasio nemos vjerovat

VIP
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-fkp8.png

Preokret za pobedu... Kada je protivnički MR uvalio gol za 0-1 u 14. minutu, DML Yano je pomeren napred na ML poziciju, da ga pokriva... To je bilo dovoljno za preokret, jer mi ostali igrači protivnika nisu pravili problem, osim blokiranja naših šuteva...

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-36.jpg
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-37.jpg
    ☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-38.jpg

Sutra protiv trećeg, kod kuće...

☆ Sezona 70 - 22.Avgust ☆-39.jpg

s kakvim ti momcadima pobjeđujes strasno,pa gdje bi tebi bio kraj sa skautima ili nedaj boze 7* prvih 11 da imas jaoooo

s kakvim ti momcadima pobjeđujes strasno,pa gdje bi tebi bio kraj sa skautima ili nedaj boze 7* prvih 11 da imas jaoooo

Page 44 of 113 FirstFirst ... 3442434445465494 ... LastLast