Quote Originally Posted by PepG View Post
A sta vam znaci to na laznim profilima ulazite po par minuta dnevno i imate solidne rezultate? Dakle ili ste aktivni ili ne... meni nijedan referal nije ni blizu top7 to ako si 1.moze samo u ligi sa 14 neaktivnih timova. U to ne verujem da neko moze cak i da osvoji ligu a da je totalno neaktivan iz sezonu u sezonu a da u ligi postoji bar jedan ozbiljan menadzer.
Cak i ako udjete 2 puta u sezoni a u vrhu ste to je samo znak da nema aktivnog menadzera koji ce da vidi potrebu da treba da se pojaca i zauzme vrh tabele
Kod mene u ligi 4 kluba koja su iznad mene su neaktivna. Nisu pratili ni jednu utakmicu, sa lažnih profila sam ih dodao u prijatelje, uzvrate poklon svako 5 ili 6 dana. Ne oporavljaju povrijeđene igrače. Znači sve navodi na to da su totalno neaktivni, imaju lošiju ekipu od moje ali su ispred mene na tabeli, i to ne 2 ili 3 boda, nego po 10+ bodova. Na mom lažnjaku ima aktivnih menadžera, ako ništa akvitniji su od mene, imaju malo bolju ekipi ali mi ne mogu ni opepeliti na tabeli. To isto nije realno, nije u redu za te menadžere. Ali nordeus je čunda kompanija, sa nekim njihovim načinom vođenja klubova :S.