@ Munchen
Druze, u pravu si i ja sam primetio da ekipa bolje rezultate ima ako ja ne pratim tekmu. I ti si to primetio i Sinisa je isto kacio postove o tome.
Vec nekoliko tekmi u prvenstvu igram protiv dosta slabijih ekipa i dok ja pratim ekipa se muci, ja izadjem kasnije udjem da vidim i pobeda. a dok ja pratim nista ekipa anemicna muci se bez suta u okvir gola. I ranije sam primecivao da kad ne mogu da pratim tekmu uglavnom bude dobar rezultat.
Kakav apsurd, Nordeus uvodi graficke novine u pracenju tekmi, sugerise menadzerima da ako prate tekmu da ce njihov tim imati bolje performanse a mi vidimo u praksi kako stoje stvari.
Ali s druge strane kako da ne pratim tekmu, da zamenim MC-a kad dobije zuti, da promenim formaciju ako neko dobije crveni, da promenim igraca koji ima losu ocenu a i uzivo pracenje tekmi je jedna od cari igrice.
Pretpostavljam da je razlog ovome promena koju je Nordeus uveo i sad moramo da istrpimo ovu a verovatno i celu sledecu sezonu dok ne ispeglaju sranja koja su sami napravili.
Evo, veceras igram polufinale Kupa u gostima i branim 1:0. Protivnik je dao dva tokena i pomerio tekmu za 22h, dakle sigurno ce pratiti i ja sad kao treba da iskuliram i da ne udjem na tekmu. nema sanse!