Mislim na sve.
Navijanjem za igrace, navijas za Mamicev privatni djep, oni igraju a pare idu njemu, oprosti ali ja se ne prodajem za Ligu prvaka, Bayern, Arsenal i Olympiacos, moji principi kao uostalom i principi svakog pravog navijaca Dinama su ipak malo veci, ma sta ti mislio. Samo ti uzivaj i davaj podrsku igracima koji igraju za GNK Mamic, navijaj za klub iz kojeg predsjednik izvlaci novce, ja cu se sjecati pravog Dinama i nadati se da ce se jednom vratiti.
GNK Mamic je jucer odigrao zrelo, jako dobro rekao bih, i njegovu pobjedu necu da umanjujem, ali Arsenal nije igrao bez 6 prvotimaca, usli su sa stavom lako cemo u mec, plus imali smo srece kod iskljucenja, i na kraju ipa, k strahovali za pobjedu. Nerealni dio navijaca gdje i ti pripadas, sad masta o bodu u Bavarskoj, pobjedi protiv Grka itd..Bayern ce nas razmontirati na proste faktore, a vrlo lako je moguce da cemo imati omjer 1 pobjeda 5 poraza, sto u konacnici nije ni vazno, jer sad ovom pobjedom protiv Arsenala, misevi ce izaci iz rupe a Mamic ce godinama trkeljati o povijesnoj pobjedi, bit ce tesko izdrzati te spinove.
Podsjecam i da je Villareal prije par sezona dosao sa podcjenjivackim stavom i bez pola momcadi, Dinamo je u 1.kolu pobijedio a kasnije svi znamo sta je bilo, zato mali savjet..prvo skoci pa reci hop.