Pozdrav. Listao sam malo ovaj forum koliko sam mogal sa telefona, pa imam dosta pitanja. Prvi put sam ovu igru video pre par meseci, sastavio tim od 5 zvezdica.... i usao ja posle mesec i po (tako 2x) i ja level 4, dobio nekih 40-50 tokena i neke pare i ne znam kako imao sam sve mlade igrace sa 4-5 zvezdica. I odlucio ja da igram opet, ali ispocetka.
Imam dosta pitanja, pa ako je smorno, izvinjavam se.
1. Citao sam da je najbolje kupovati igrace ujutro. Kada je to "ujutro" ? Mislim da li je po "nasem" vremenu ?
2. Posto sam krenuo od nule sastavio sam mlad tim nasred sezone, namerno sam pao ispod 7 mesta, da imam vremena da izgradim objekte i istreniram igrace. Potrosio sam sve tokene, ali mogu igrati bas sve formacije. Svi igraci su 18-22 godine. Zanima me da li vredi kupovati matorce od 30 godina sa 5 zvezdica ? I kada je najbolje prodati ih ? Sa koliko godina i nakon koliko sezona ?
3. Posto sam namerno preskocio proslu sezonu, jer mi nov nalog upao na pola sezone, da li je pametno neko vreme namerno ostajati isti level ? Dok se ne izgrade objekti i ne istreniraju igraci...
4. Akademija za mlade. Da li vredi onaj drugi ista sto dolazi ? Meni ce uskoro doci prvi, pa me zanima da li da ga prodajem ili vredi ga zadrzati ? Onaj za tokene ni ne pomisljam.
5. Sta je prioritet kod gradjevina/stadiona ? Ja sam se fokusirao na med centar/trening/akademiju.
6. Posto tokeni mnogo sporo dolaze, da li vredi se zadrzati mesec, dva u nizim rangovima namerno dok se ne napuni budzet i tokeni ili je u visim levelima ista situacija ? Kapiram da je "gore" teze bidovati ili gresim ? Zanima me i koliko se vredi boriti "u ratu" sa bidovanjima ? Pukao sam par aukcija, jer mnogo ljudi kao nenormalni bacaju tokene.
7. Znam jednog lika koji ima 2 naloga i sam od sebe kupuje igrace za 7 tokena. Jedan je jaci account, drugi je lvl 6. Kaze da tako svake sezone ima vrhunski tim. Da li vredi imati alternativni nalog ? Kad ja budem lvl 4 ovaj ce biti lvl 8 sto vise ne koristim.
8. Da li je moguce osvojiti kup u ranim fazama ? Vidjam level 9 menadzere, gde se ne vidi pola formacije. Rezultati su uvrnuti i pola igraca nije na svojim pozicijama i jedva da ima igraca za prvi tim i opet pobedjuju 9-0 i slicno ... (ne mene)
10. Formacija. Igram 4-4-2 sa strelicama. Negde sam na YT video lika koji je osvojio 15 titula tako. Citao sam one topice sa kontraformacijama, pa me zanima da li da pravim za svakog protivnika posebnu ili da se drzim jedne ? Da li formacije zaista uticu ? I primetio sam da mi igracima opada moral ako menjam formacije/igrace.
Imam mnogo pitanja. Na zalost ne mogu koristiti PC pa da izguglam sve. Sa telefona mnogo zeznuta pretraga.
Hvala unapred