Hvala vam zaista za opsirne odgovore. Mnogo toga me zanima. Zeznuto mi surfovovati sa ovog krs telefona
Evo opet ja sa pitanjima. Ako imam recimo klinca sa 5 zvezdica i ja ga treniram kao ludog, na telefonu pokaze da je dobio neki skill, ali ma koliko god da ga bustujem, nece na 6 zvezdu. Pa me zanima posto se vec dobro leveluje, da li vredi da mu treniram specijalnu osobinu ? Ili novu poziciju ? Ne razumem se bas najbolje koliko mu treba poena za sledeci level. Na telefonu topeleven sam daje skilove.
Nemoj trenirati specijalne osobine i pozicije, jer ti treba 50 skill poena za to, a to je stvarno puno. Jedino ako imas bas puno bustera kondicije mozes. Preporucio bih ti skill za slobodnjake. Inace, treba ti 15 skill poena da bi igrac postao bolji za 1 kvalitet, tj sa 181 na 182 npr. Ako ti igrac ima kvalitet npr. 180, to je 5 zvezdica, da bi imao 6 treba mu 185. 5x15 = 75, znaci 75 skill poena ti treba za jednu citavu zvezdu unapred.
Zahvaljujem svima za odgovore. Svima big like
4-4-2 je najjaca formacija, jednostavna a ubija. Igrace dovodis kad god udjea u igricu, ja uvek pogledam sta ima medju transferima. Ja sam ranije uzimao igrace na osnovu kvaliteta pa cak i da su matori nebitno, jednom mi je igrac od 32 godine bio prvi strelac lige. Tek sam sad poceo da forsiram mladje jer sam utanjio sa kintom i tokenima, a oni brze napreduju. Igram samo preko fona, komp nisam palio mesecima. Spremi se na puno neocekivanih stvari, mozes da pobedis jace kao ja sto sam pretprosle sezone uzeo kup, a mozes i da se obrukas protiv mnogo slabijih i da titulu uzme slabiji tim od tebe koga tuces obe utakmice, a ti zavrsis 3. kao sto se meni desilo prosle.
Znaci, ne shvataj previse ozbiljno ako ikako mozes
Sent from my Lenovo A680_ROW using Tapatalk