Glavni tim je prva kup žrtva, ispao u dramatičnoj završnici nakon izvođenja penala. U prvoj smo izgubili 1-3, nisam nažalost gledao utakmicu, vjerujem da ne bih ispao iz kupa da sam tad bio prisutan. U drugoj smo u 89' nadoknadili zaostatak i otišlo se u produžetke, bilo je još šansi, ali do 4. gola nismo stigli (slika)
Dnipro je nakon 3-0 prednosti u kupu odigrao 1-1 i osigurao 1/8 finala. U ligi poraženi 3-0 protiv vodećeg, samo 1 bod u zadnje 2 utakmice lige spustio nas je na 7. mjesto. Problem je u golmanima, nijedan nije u formi
Neriješen rezultat u kupu bio je dovoljan i Celticu koji je imao prednost 1-2 iz prve utakmice u gostima. Domaćin u uzvratu, preko 70% lopte i preko 20 udaraca a bez gola . Sreća pa prolaz nije ovisio o ovom rezultatu jer nišanske sprave su prilično raštimane. Možda ih naštimaju za sljedeću rundu.
Što se tiče ozljeda, vidim da svi ih spominju osim mene pa da i ja to spomenem;
ima ih, ali uopće ne obraćam pažnju na ozljede. Izlječim ih odmah ako su teže ili ostavim za sutra za kratkotrajne. Svaki tim imao je zalihu od oko 100+ crvenih bustera na početku sezone. Najviše sam potrošio za Dnipro, više od 50 bustera crvenih.
Ex top eleven player
Ja sam rutinski prosao dalje u kupu, pobedio sam 6-0 i posle prve tekme gde sam pobedio 3-1 mogao sam samo da uzivam...
Konacno pobeda u ligi od 5-2, dobro je da smo krenuli u pobednicki niz, i dalje smo u donjem domu, sa tendencijom da idemo gore do 4 mesta koje vodi u LS....
Evo i slika...
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 6012X уз помоћ Тапатока
Last edited by Cmex; 10-27-2015 at 09:30 PM.
Pobedeeeeeeee, idemoooooo dalje u kupu.
Last edited by AC Milan 21; 10-27-2015 at 10:25 PM.
danas je kupljen nordgen igrac 18 AMR AMC kval. 99 tako da sad prva postava ima 9 nordgen igraca, DMC sa pregovora koji dobro napreduje i naravno zvezda tima AML Gamonal. Gamonal je isto nordgen igrac ali iako ima 24 godine i dalje igra veoma dobro.
Bilo bi idealno da svi dobiju 75 skil poena u toku sezone i da tako ne gube na kvalitetu ali boze moj. E sad, ideja da ta ekipa bude na okupu 4-5 sezona ali se plasim da necu odoleti iskusenju svaki put kad krene nova sezona. videcemo
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522