Results 1 to 10 of 766
Like Tree1503Likes

Click here to go to the first staff post in this thread.   Thread: ☆ Sezona 72 - 18.Oktobar ☆

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Famous vedran boca juniors's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Baš gledam igrače od 3* na aukcijama ovih dana, mislio sam pošto je nova sezona da će biti slobodnih igrača, međutim ima ali isključivo onih od 32-34g. Tražio sam i prošle sezone i nisam vidio niti jednog slobodnog igrača mlađeg od navedenih. Zašto ih nema više na aukcijama? Ovi stari slobodni igrači 32-34 su niškoristi.
    Da li je to individualan problem ili ste i vi primjetili slično?
    Sjećam se vremena kad se svaki dan moglo naći slobodnih igrača, nekad 1 dnevno, nekad 4-5 u danu. Sad nisam vidio jednog u cijeloj sezoni.

@Стефан Глишић
    Pa ja sam toliko tokena potrošio da složim Dnipro, kupio 7-8 fast trainera (ostalo mi samo GK još kupit) + novo ime kluba i stadiona
    sto si veci level sve manje i sve teze ceh ih nalaziti prijatelju to je tako

VIP t11_fan's Avatar
    Quote Originally Posted by vedran boca juniors View Post
    sto si veci level sve manje i sve teze ceh ih nalaziti prijatelju to je tako
    Ali gledao sam to na sva 3 kluba i ne mogu naći. Razumijem da je to problem za Dnipro koji je sa nivo 18, ali za Celtic koji je 13 mislim da bi trebalo biti slobodnih igrača, međutim nema ih. Ne vjerujem da nema otpuštenih akademaca ili igrača isteklih ugovora...
    Ex top eleven player