Odšrafio sam ga...hahahaha...
Kratak dnevni izvještaj:
Glavni tim u kupu slavio 1-4, od novih igrača nije dobio nikoga, previše je kupaca na aukcijama, strpljen-spašen.
Celtic još nije igrao kup utakmicu, dobio je 5 novih igrača: DC-DR, DR, MR, MC, AMC-MR. Plan je kupiti ML/AML i 8. braniča (2 braniča bi trebala igrati DMC)
Dnirpo izgubio kod kuće 0-1, dobio 5 novih igrača (ML, MC, DL, DC-DR i GK), još mi je ostalo prodati neke iz tima, planiram kupiti još jednog-2 igrača i to je to.
Btw. bolje da ne pišem po ovom forumu prvih dana sezone, uvijek propustim aukcije koje ko za inat završe bez ponuda (vidim na shortlisti)
Koliko sam mogao dovesti igrača za 1T ovih sezona dok sam bio na forumu...
Ex top eleven player
Suma sumarum prošle sezone:
Klub je danas napustilo 5 igrača sa kojim nismo bili zadovoljni, a dovedena su 4 nova igrača.
Nijemac Brill je danas odmah imao jednu asistenciju, a prvi ikada Alžirac u našem timu Babay je zabio prvijenac.
Na otvaranju sezone pobjeda u KUPU od 1:2. Dobar utisak smo donekle pokvarili sa primljenim golom u 90`.
Još da spomenem da je klub TORPEDO SARAJEVO "sakupio" preko milion navijača.
Torpedo Sarajevo
http://forum.topeleven.com/galerija-...-sarajevo.html
S 44; LVL 43
League winners: x19
runners up: x7
Champions League winners :x5
runners up: x2
Super League winner: 1x
runners up: x1
Cup winners: x4
Runners up: x2
Triple crown: x1
Hakan Arslan 377 appearances, Juan Cruz Fernandez 352 goals, Leon Benko 247 assists!
Svake sezone moram da ispadnem debil i bacim gomilu tokena na jednog igraca. Danas sam doveo onog mladog MC ali sa malom trzisnom vrednosti i slabo napreduje, sada naidjem na jos jednog ima skoro duplo vecu trzisnu vrednost reko ajde od viska glava ne boli barem cu imati jaku rezervu. Samo jedan lik je bio na aukciji i odosmo skoro na 40 rundi, pa jebem mu mater dal sam toliki baksuz da svake sezone moram da pizdim. A bas sam bio uporan da moram da ga dovedem ... Tri igraca danas za po 2 tokena i taman pomislim konacno jedna sezona gde necu baciti mnogo tokena na igrace i onda prc -.-
@Стефан Глишић
Tebra nemoj da trošiš toliko tokena, a sezona tek počela. Kud si ih potrošio puno, tud si platio igrača bar 50% skuplje, prošle sezone sam igrače te kvalitete dovodio u Celtic. Sveukupno sam potrošio toliko tokena, a doveo 9 nordgena + nekoliko bonus igrača.
Strpljen - spašen.
Ex top eleven player
Stvarno nema smisla...
OZNAČENI IGRAČI:
Označeni igrač sa najlošijom ocjenom na meču je "nordgen" odnosno moje prvo pojačanje ove sezone
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@t11_fan Jbg brate otkud znam dokle će da ide, a ja kad se zaletim ne znam da stanem. E sada planirao sam da skupljam tokene do 1000 ne znam ni sam zašto samo da uslikam da sam imao 1k tokena ali je danas kap prelila čašu kada sam pukao 35 na igrača i rešio sam da se ne štekam više pa tako u novu sezonu ulazimo sa komplet novom garniturom!!!
IDEMOOOO BREEE!!!
Solidan start
Novi igrac