Odakle ti grb ludaku?
Odakle ti grb ludaku?
Jedan od timova iz 1/8 finala kupa u koje se Celtic plasirao s 2 pobjede 3-0 i 3-1. Dakle, tim je s 3 nivoa iznad mene. Strategija je većini vas poznata, jedino što je meni pomalo radikalna; vlasnik kluba ima 6 igrača koji su i na mom nivou ispod 1*, njihove kvalitete su: 2x 45, 47, 59 i 64. Ovaj od 5* kod mene ima kod njega 2* (jer je 3 nivoa iznad mene). Dakle, on praktički potpisuje 0T akademce i drži ih u timu, ne dodaje im skill poene ili im istreneira neku specijalnost, a zapravo koristi 14-15 mjesta u timu, dok ostala mjesta čine timovi za rušenje ratinga. Te igrače koje stalno koristi je naturpijao na kvalitetu koja kreće od skauta pa sve do 8*. Brojčano to je kvaliteta 110+. Moj tim ima prosjek kvalitete 87,x (5*) njegov ima 95 prosjek, a stvarnu kvalitetu daleko iznad mene. Taman da prođem u finale kupa, nemam šansi protiv njeg.
Vlasnik tog tima je prošle sezone osvojio ligu i kup, bio je 2. u LP pa mu je izmakla trostruka.
![]()
Ex top eleven player
Da se nadovežem, jedna demonstracija kako to zapravo izgleda u utakmici.
![]()
Ex top eleven player
Ja sam pre 3-4 sezone krenuo da ostavljam akademce...Sad mi je prosek tima 3* a tim mi se sastoji od 14 skauta ili igraca od 5* a ostalo su igraci od 1*..To mi je upalilo prosle sezone gde sam u kupu upao sa timovima nizeg levela ove sezone je drukacije iako je tim bio na pocetku sezone na 2*...
Auuuu, koje sranjeeee
Idemoooooooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
13. kolo i pobeda kod kuce. S obzirom da je liga teska, svaka pobeda je zlata vredna. Nisam pratio mec, vidim da se DMC povredio koga je Nordeus![]()
zamenio MC igracem iako je bio drugi DMC na raspolaganju. Ljubimac publike Gamonal je imao gol i dve asistencije i dobio je dva skil poena. Na polusezoni smo 4-ti na tabeli i ako se uzme u obzir da je u pitanju postava iz prosle sezone, i nije tako lose.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522