Je li ova Top Eleven 2016 verzija znači da je definitivno kraj Top Eleven 2014 aplikaciji?
Je li ova Top Eleven 2016 verzija znači da je definitivno kraj Top Eleven 2014 aplikaciji?
Danas sam igrao u Kupu protiv jaceg protivnika i izgubio 8:0. Posto jos nisam provalio novine oko treninga, uvek uradim treninge F/M i dobijem timske bonuse za kondiciju koje koristim na tekmi najmanje dvaput. Imam napadaca koga sam uzeo preko asistenta kvaliteta 7* i nisam dao gol. E sad ide kljucni deo: asistent mi kaze da nismo dali golove jer treba da uradimo novi raspored treninga za napad. Znaci, dzaba kvalitet igraca ako se ne urade treninzi koje oni traze. Dakle, bravo Nordeuse sjebali ste igricu skroz. Steta.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Idi posle svakog treninga na "Reports", 4-ti tab, dole desno, da vidiš koliko ti je efikasan timski trening... U principu, za dobar timski trening ti treba bar 12 igrača... 4 napadača, 4 veznjaka i 4 defanzivca (računa se i golman)... Gledaj da u timske treninge utrpaš ove što sporo napreduju, a ove što brzo napreduju treniraj individualno, već šta im treba...
Last edited by Steppenwolf; 02-14-2016 at 04:49 PM.
I da ja kazem neku pametnuuu :-) J..... S. S.. U N...... Hvala lepo i doviđenja
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
HVALA. Samo tako nastavite i biće to sve kako ne treba.
A jel može neko pametan iz Nordeusa (ako ima takvih) da objasni zašto ja imam tako loše rezultate u ligi šampiona, dok u ligi igram sasvim dobro.
Pokusavam da shvatim zasto igraci sa Balkana nisu vredni kao npr iz Amerike, Engleske, Nemacke... Ljudi imaju bezbroj reklama za skidanje kofera i tokena i gde je tu pravicnost prema svima? Naravno ja sam skidao kofere i pre neki dan vidim da sam sa 100 limitiran na 3 dnevno.
Ako vec za nase podrucje nema jebenih reklama, onda nas barem pustite da skidamo kao i do sad. Nismo mi krivi sto zivimo tu gde zivimo.
Pritom pretpostavljam da sam ja mozda i jedini kojem je udaren limit na 3, sto je jos smesnije jer ima toliko igraca koji rade isto.
Naravno sve vise igraca (onih pravih, koji su aktivni svakog dana) odustaje.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Prvog dana sezone odmah na 8*, tj zavisi da li nam se ponavlja level ako nema dovoljno ekipa za novu ligu...
Pa i da je neko popizdeo, ko im je kriv sto su nesposobni, kako se trudis oko igre tako treba i da ti se vrati.
Jednostavno ako vec ne mogu da obezbede da i mi imamo reklame za gledanje da mozemo da poskidamo po 100, nek nas puste da gledamo kao do sad, a ne da mi limitiraju na 3 dnevno. Pritom ostali koje znam da skidaju, nemaju nikakvih problema sa skidanjem.
Mada nista me ne cudi, kad su svi sa vrha skidali, jedino sam ja banovan jer jbg igram igricu od starta kad je napravljena pa ne umem da cutim na nelogicnosti da ne kazem namestanja.