ukucajte "wecare2016" i dobija se po 5 kofera.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Koliko je iritantan ovaj novi sustav vrednovanja igrača, pa to nije normalno, i 'wolf je to već spomenuo; više ne znam kad je igrač na listi za pregovore i kad ima "promociju" na viši nivo, pa mi nije nikako jasno kad trebam spasit skillove da ga uopće mogu prodat. Kako da ja prodam igrača kojem je kvaliteta na papiru 125 a zapravo je 124.X??? Pa to ni sam ne bih kupio, kako da ga uvalim ikom drugom osim agentu i popušim masu para?
Ex top eleven player
Pozdrav svima,nov sam u igrici i nailazio sam na dve verzije ove igre interesuje me sledece da li na novoj verziji ima mogucnos da se slika razvuce na celi ekran kao na staroj verziji koja mi delije mnogo bolja nego nova,lakse se snaci?Unapred hvala.
Macva se vraca na forum :-)
Posle 6 sezona uzeli smo ponovo titulu :-) Za sada se novi trening pokazuje kao velika prednost u mecevima, naravno za one koji ih koriste. Ja sam najvise od bonusa koristio napad i posed lopte.
Idemooooooooooo
Last edited by Macva FC; 03-04-2016 at 02:32 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Zasluzen poraz....igrali smo sa 5 % kondicije i malo probavali nove igrace
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
1. Užasno mnogo RAM-a uzima... nepotrebno...
2. Nepotrebno izgleda kao verzija za telefon, sve je glomazno, nepregledno, teško pristupačno, mora da se skroluje, nedostaju neke stvari na koje smo navikli u staroj verziji... Sve u svemu, spolja gladac, a unutra jadac...
3. Ajde da kažem da bonusi za timski trening imaju nekog smisla, pomažu... Ali je trening nepotrebno pretvoren u beskrajno sedenje pored kompa, traje satima za 3 kluba, a sam trening ima smisla samo za vrlo mlade igrače koji brzo napreduju i koje planiraš dugo da držiš u timu... Za sve ostale je beznačajan, jer igrači od 22+ godine, koji najbrže napreduju, jedva da dobiju 2 poena po atributu i toku sezone (bez power treninga), tako da je totalno nebitno da li je neki atribut, poen više ili manje... Za matorce od 26+ je besmisleno i govoriti, njima ionako treba 4-5 sezona da skoče zvezdicu, možeš komotno i da ih ne treniraš...