ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Jel znate nekog 40+ level da nece vise da igra,hteo bih da preuzmem da ne propadne????
Nakon što sam prošlu sezonu proglasio možda i najgorom ikad, ove sezone su stigli računi "na naplatu" i prvi trofej osvojen je ujedno i najveći - kup sa Celticom. U dramatičnoj sezoni u kupu, još dramatičnijem polufinalu (preokretom nakon poraza 5-1) i finalu do trofeja smo došli nakon penala. Sad sam psihički miran, iako me lagano nervira pomisao da ću opet završiti s više od 1 tima u zoni 5.-7. pozicije. Šahtar igra odlično ove sezone u ligi pa će barem on sigurno završiti u top 4, postoje još male šanse za osvajanje naslova, u zadnjem kolu igram protiv vodećeg koji ima 3 boda prednosti.
Ex top eleven player
Izgubih finale kupa, juče... Prvi tanjir ove sezone... MC sa plavom strelicom je 2 puta ostajao 1 na 1 sa mojim golmanom, koji, pritom, ima odgovarajuću specijalnost... Ne zna se da li se katastrofalnije igrači ponašaju u defanzivi, kada su zoni ili kada igraju čoveka... Znači, dva puta mi je prošao kroz sredinu, kroz 6 igrača... Jeste on jači, ali odnos šuteva u okvir je bio 7-7...
Liga šampiona je osvojena treći put zaredom, 5 put u poslednjih 7 sezona... Istog protivnika sam izbacio u kupu (2-2 i 5-1)... Sve je išlo na moju vodenicu, 1-0 i kontrola utakmice, a onda primamo 2 gola u 2 minuta, posle 2 kornera... Na svu sreću, Kerins, koji je bio slab danas, pogađa iz slobodnjaka za 2-2... Na početku prvog produžetka najbolji pojedinac protivnika (asistent kod oba gola) dobija drugi žuti i to nam olakšava posao... Pobedu nam donosi MC Madi Ili (dao je gol i u finalu kupa)... Madi ili je, btw, igrač doveden na preporuku agenta, prošle sezone...
Evo i mene :-)
Titula je odbranjena ali uz dosta muke, pogotovo na pocetku sezone koja je krenulo veoma lose. Zanimljivo je to da od kada su uveli bonuse( zadnje 2 sezone) lose startujemo ali ipak na kraju uzimamo titulu i to 1-2 kola pre kraja sezone. Sto se tice kupa veoma smo brzo ispali a u LS smo dosli do 1/4 finala. Cestitam svima na titulama a posebno Lespi na 1 tripl kruni i Mesi na 1 osvojenom kupu i to ni manje ni vise, nego na najacem levelu. BRAVO MOMCI Realno mogu biti zadovoljan sezonom i samim treningom, jer sticem utisak da ipak utice na sam tok utakmice i daje veliku prednos aktivnim menadzerima. Polako pocinjemo pripremu za 53 nivo, od kojeg ocekujemo da prodjemo dalje i da probamo velikanima da pomrsimo racune u kupu i LS :-).
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО