ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Najblizi pratioc je glatko izgubio protiv cetvrtog u gostima tako da odlazimo na +7. U sledecom kolu gostujemo upravo njemu i ako ostanemo neporazeni, valjalo bi napraviti mesta u vitrini za jos jedan trofej. :-)
Ne znam kako Vama, ali meni se cini da igrica sada ceni onog menadzera koji redovno trenira tj. onog koji redovno trosi zelene kofere. ;-)
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Šteta da nisam ranije počeo da koristim bonuse, primjetio sam takodje da je velika razlika izmedju bonusa 8% i 10%. Na početku sezone nisam igrao na novu verziju i to me je koštalo nekih bitnih bodova u ligi.
Prvo finale kupa:
Imam šanse i za finale LP:
Iskreno nisam se nadao da će mi prva sezona na najvišem levelu ovako dobro proći, sad mi žao što sam u ligi dok nisam koristio bonuse oba puta poražen od Glogovice dok sam u četvrtfinalu LP uspio oba puta da ga pobijedim sa 10% bonusima. Propade dobra šansa za TRIPLU. Al nisam nezadovoljan, očekivao sam 4. mjesto u ligi i ništa više
Last edited by MNK Kaskada; 03-29-2016 at 07:47 PM.
Teoretski još možeš do 3x krune. Znao sam preokretom u zadnja 3 kola i dobivat i gubit ligu sa većom bodovnom razlikom, baš pamtim jednom 2x poraz vodećeg nakon kojeg sam čudom završio 1.
Ex top eleven player
Tadaaaaaa
Finale kupa su tu, čudo neviđeno, nakon poraza 5-1 u prvoj u gostima, znao sam da treba čudo da se desi, pa sam se odlučio na rizik, igrali smo ofenzivno od početka uz vrlo važnu kariku koja je nedostajala u prvom duelu, DMC-a. Kad je u 25+ semafor pokazao 3-0, činilo se da je entuzijazam na vrhuncu. U nastavku još 2-0 za fantastičan preokret i prolazak u finale. Ludnica.
Ex top eleven player