Probacemo da napravimo jos jedno iznenadjenje u LS, ali bice mnogo tesko u revansu jer je ekipa dosta jaca od nase. Sto se lige tice, nista novo :-)..mrtva trka
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Prvi mec 2:0 za mene... Posle se pitaju sto im jebem sve po spisku, tek cu.
Inace lik vec sezonama uspeva da nadoknadi svaku prednost koju imam iz prvog meca u ls.
Nije covek ni pratio, odmah na startu mu se povredi igrac, udje drugi na pogresnu poziciju, al sta ima veze ahahaha.
Ali zato protiv mene koji sam po najmanje 5Q jaci od svih bez problema daje 5 komada
Last edited by Sre10; 03-26-2016 at 09:41 AM.
Propustena prilika da se pobedom protiv najblizeg pratioca ode na +9 i udje u mirniju zavrsnicu kad je Liga u pitanju. Cak sam gubio ali sam se spasio golom u 90 minutu ubacivanjem jos jednog napadaca i promenom par postavki tako da je ostala razlika +6.
Ono sto je zanimiljivo je sledece: protivnik je imao podrsku deset menadzera i na konto toga +15 posed lopte, ali statistika je prikazivala posed oko 52:48 u njegovu korist sto bi znacilo otprilike isto vreme poseda lopte.
Ali, dok sam pratio mec lopta je oko 70 - 75 % vremena od onih osam minuta bila kod protivnika tako da dobro izvuce i taj bod. Ocigledno znaci kad te mnogo navijaca podrzi i sad ne znam koliko uopste uzimati statistiku za ozbiljno.
btw, protivnik nije nimalo naivan cela prva postava sve igraci sa spec i kvaliteta 7*.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522