@ kaskada
Otkud ovaj Helmut sa balkancima? ;-)
@ kaskada
Otkud ovaj Helmut sa balkancima? ;-)
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Sledeca tri dana imam po dve tekme i sve su u razmaku od tri sata!? mislim stvarno dokle vise!?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ja ne znam kako kod vas, meni se čini da moji timovi prethodnih sezona obavezno igraju loše srednji dio sezone u ligi (2. i 3. tjedan). Krenu jako dobro, kao što je ove krenuo Dnipro, i onda odjednom ne mogu da dobiju nikog.
Od pravila potpuno odstupa moj glavni tim koji je u početku sezone bio 6-7 utakmica bez pobjede, da bi nakon tog imao niz od 6 utakmica bez poraza. Prije 2 dana je bio 12. u ligi sa 11 bodova iza vodećeg i 6 bodova od top 4.
Ex top eleven player
sve je to individualno. Ja na primer sa klubom na osmom nivou kad predjem na naredni nivo, ne kupujem nista prvih sedam dana dok ne prodje ludilo na aukcijama i za to vreme ekipa igra solidno. Nakon toga menjam igrace obicno 4* kojima isticu ugovori sa nordgenima 5* koje uzimam ujutru. Iskljucivo kupujem nordgene jer imam odlicna iskustva po pitanju igara i napredovanja.
I kako vreme prolazi, ekipa je sve jaca i rezultati su bolji i sto je bitno nema igara toplo - hladno vec je ekipa manje vise u dobroj formi.
Jedina mana ovog sistema sto rizikujem da ispadnem iz Kupa na pocetku sezone. Ali dobro, svako ima svoj sistem vodjenja kluba.
Da, samo što je prednost što možeš dobit slabiju ligu, pa da se naknadnim pojačavanjem kvalitete izdvojiš od konkurencije.
Ja se na kup fokusiram onda kad ne završim u top 4. Liga mi odgovara da ju ponovim pa završim u top 4 u ponovljenoj sezoni više nego da imam promociju na račun 5-7. pozicije.
Ex top eleven player
Liga Šampiona:
Nemogu se sresti sa Mačvom do finala ;-) Idemooooooo
Kup:
Idem po još jedno tanjirče.
Ako nisam bio u top 4 i ispadnem rano iz kupa, sezona je baš dosadna u 3pm. Sad mi je još više žao što sam zaboravio Šahtaru vratit prvu postavu pred uzvrat kupa nekidan, imao sam prednost 1-0 iz prve, izgubim drugu 2-0 s rezervama i igračem više
Barem je Celtic odlično danas odigrao kup sa 0-4 u gostima što nisam ni sanjao. Svejedno, opreza nikad dosta, znao sam nakon sličnih prvih utakmica (4-0 ili 5-0) uzvrate gubit sa 4-1 i bit pred ispadanjem
Ex top eleven player