Page 12 of 20 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 111 to 120 of 193
Like Tree339Likes

Thread: Sezona 77 - 6.Mart - Kako Vam ide?

Champion lespa's Avatar
    @ kaskada
    Otkud ovaj Helmut sa balkancima? ;-)
    Macva FC and MNK Kaskada like this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Champion lespa's Avatar
    Sledeca tri dana imam po dve tekme i sve su u razmaku od tri sata!? mislim stvarno dokle vise!?
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Na pola sezone stanje na tabeli je slijedeće:

Poredali smo se tačno po jačini ekipa

Tabela bi mogla izgledati i drugačije da nije bilo crvenog kartona protiv FZ Rauhbein:
    Klub FC Rauhbein kada prevedes na naski, dobijes FC Huligan( Siledzija) :-) mada moze imati jos neka znacenja

Idemooooooooooo
    MNK Kaskada and lespa like this.
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    @ kaskada
    Otkud ovaj Helmut sa balkancima? ;-)
    Neznam, oduvijek je bio nekoliko levela iznad mene. Možda uopšte nije Austrijanac

VIP t11_fan's Avatar
    Ja ne znam kako kod vas, meni se čini da moji timovi prethodnih sezona obavezno igraju loše srednji dio sezone u ligi (2. i 3. tjedan). Krenu jako dobro, kao što je ove krenuo Dnipro, i onda odjednom ne mogu da dobiju nikog.
    Od pravila potpuno odstupa moj glavni tim koji je u početku sezone bio 6-7 utakmica bez pobjede, da bi nakon tog imao niz od 6 utakmica bez poraza. Prije 2 dana je bio 12. u ligi sa 11 bodova iza vodećeg i 6 bodova od top 4.
    lespa and MNK Kaskada like this.
    Ex top eleven player

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Ja ne znam kako kod vas, meni se čini da moji timovi prethodnih sezona obavezno igraju loše srednji dio sezone u ligi (2. i 3. tjedan). Krenu jako dobro, kao što je ove krenuo Dnipro, i onda odjednom ne mogu da dobiju nikog.
    Od pravila potpuno odstupa moj glavni tim koji je u početku sezone bio 6-7 utakmica bez pobjede, da bi nakon tog imao niz od 6 utakmica bez poraza. Prije 2 dana je bio 12. u ligi sa 11 bodova iza vodećeg i 6 bodova od top 4.
    sve je to individualno. Ja na primer sa klubom na osmom nivou kad predjem na naredni nivo, ne kupujem nista prvih sedam dana dok ne prodje ludilo na aukcijama i za to vreme ekipa igra solidno. Nakon toga menjam igrace obicno 4* kojima isticu ugovori sa nordgenima 5* koje uzimam ujutru. Iskljucivo kupujem nordgene jer imam odlicna iskustva po pitanju igara i napredovanja.
    I kako vreme prolazi, ekipa je sve jaca i rezultati su bolji i sto je bitno nema igara toplo - hladno vec je ekipa manje vise u dobroj formi.
    Jedina mana ovog sistema sto rizikujem da ispadnem iz Kupa na pocetku sezone. Ali dobro, svako ima svoj sistem vodjenja kluba.

VIP t11_fan's Avatar
    sve je to individualno. Ja na primer sa klubom na osmom nivou kad predjem na naredni nivo, ne kupujem nista prvih sedam dana dok ne prodje ludilo na aukcijama i za to vreme ekipa igra solidno. Nakon toga menjam igrace obicno 4* kojima isticu ugovori sa nordgenima 5* koje uzimam ujutru. Iskljucivo kupujem nordgene jer imam odlicna iskustva po pitanju igara i napredovanja.
    I kako vreme prolazi, ekipa je sve jaca i rezultati su bolji i sto je bitno nema igara toplo - hladno vec je ekipa manje vise u dobroj formi.
    Jedina mana ovog sistema sto rizikujem da ispadnem iz Kupa na pocetku sezone. Ali dobro, svako ima svoj sistem vodjenja kluba.
    Da, samo što je prednost što možeš dobit slabiju ligu, pa da se naknadnim pojačavanjem kvalitete izdvojiš od konkurencije.
    Ja se na kup fokusiram onda kad ne završim u top 4. Liga mi odgovara da ju ponovim pa završim u top 4 u ponovljenoj sezoni više nego da imam promociju na račun 5-7. pozicije.
    lespa likes this.
    Ex top eleven player

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by t11_fan View Post
    Da, samo što je prednost što možeš dobit slabiju ligu, pa da se naknadnim pojačavanjem kvalitete izdvojiš od konkurencije.
    Ja se na kup fokusiram onda kad ne završim u top 4. Liga mi odgovara da ju ponovim pa završim u top 4 u ponovljenoj sezoni više nego da imam promociju na račun 5-7. pozicije.
    Da, u pravu si bitno je zavrsiti medju top4 ne toliko vise zbog finansija kao na pocetku igranja, vec da sezona ne bude dosadna. Jer, bar 5-6 puta sam sa dobrom ekipom ispadao u pretkolu Kupa kao da sam treceligas.
    t11_fan likes this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Liga Šampiona:

Nemogu se sresti sa Mačvom do finala ;-) Idemooooooo

Kup:

Idem po još jedno tanjirče.

VIP t11_fan's Avatar
    Da, u pravu si bitno je zavrsiti medju top4 ne toliko vise zbog finansija kao na pocetku igranja, vec da sezona ne bude dosadna. Jer, bar 5-6 puta sam sa dobrom ekipom ispadao u pretkolu Kupa kao da sam treceligas.
    Ako nisam bio u top 4 i ispadnem rano iz kupa, sezona je baš dosadna u 3pm. Sad mi je još više žao što sam zaboravio Šahtaru vratit prvu postavu pred uzvrat kupa nekidan, imao sam prednost 1-0 iz prve, izgubim drugu 2-0 s rezervama i igračem više
    Barem je Celtic odlično danas odigrao kup sa 0-4 u gostima što nisam ni sanjao. Svejedno, opreza nikad dosta, znao sam nakon sličnih prvih utakmica (4-0 ili 5-0) uzvrate gubit sa 4-1 i bit pred ispadanjem
    lespa likes this.
    Ex top eleven player

Page 12 of 20 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast