Dobar start u LS :-)
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
FK Partizan počinje sezonu u ligi teškim trolovanjem, tipično nordeusovski... Odnos šuteva u okvir 13-5, odnos odbrana 1-8... 55 minuta sa igračem više i poraz... Moj glupi golman, za kog sam pukao 25 tokena preko preporuke agenta me prodaje po ko zna koji put... 3 šuta je imao u okvir, 3 gola je primio... Protivniku random igrač izvodi slobodnjak i pogađa, a ima specijalistu... A moj specijalista, koji je dobio ocenu 9.3, ne može iz 4 puta da da gol... Strašno... I još na sve to povreda štopera 12 dana, i ode 15 crvenih... Pa što se njegov nije povredio na 12 dana, kao kompenzacija za trol???
Već 2 godine ista priča i ništa se nije promenilo sa novom verzijom!!! Dovedem jutros nordgena i već na prvoj utakmici se povredi!!!
4:2 pobeda u 1 kolu
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Auuu nema šanse.
Tek počinjem planirati konverziju, jer prvo treba da nađem garnituru koju ću koristit, a onda biram ime u skladu s garniturom, ili čak to ide i zajedno. Mislim da kod drugih to nije pravilo, ali eto kod mene je obrnuto, moj tim dobije ime po garniturama. Vidjeli ste davno garniture Celtica i Dnipra pa vam je to jasno
Ex top eleven player