ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
LVL 41 i dosta je. Gasim trajno. Dakle čovek Q218 moja ekipa Q227 i treniram ekipu i prati utakmicu i imam navijače i gubim 3:2. Ma jebite se vi i vaša ažuriranja. Osim šminke ništa korisni niste napravili. Relaksacionih poena nije dovoljno ni da ih dobijam 10 dnevno opet bi ekipa bila umorna. Sranje i doviđenja. Ima početnika koji će se možda ložiti da oni nešto utiču na rezultat i treniraju ekipu i pobeđuju, a dok shvate istinu proćiće meseci i godine, nažalost.
Danas 1:1 u gostima protiv solidne ekipe :-) Sutra u nove pobede
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Dobro je krenulo, Travnik i Glogovica iznenađujuće zaostaju:
Moji timovi su u principu kompletirani, slagao sam ih potpuno kao i svake sezone iako nijedan nije završio u top 4. Jedina enigma je ML za Dnipro, prvog kojeg sam vidio nekidan, propustio sam aukciju, drugog sam vidio tek danas, izgubio aukciju u 14. rundi, pustio sam jer nema smisla ići dalje, šta je previše, previše je. Na pregovorima ih ima 3 s tim da je jedan klub neaktivan, drugi je s istog nivoa pa nije na prodaju, a trećem sam poslao ponudu i ne odgovara
Ex top eleven player