Jedan jako zanimljiv rezultat, koji nema veze sa mozgom:-) U pitanju je revans LS
Pa vi sami procenite koliko je ovo realno :-)
Idemooooooooooo
Jedan jako zanimljiv rezultat, koji nema veze sa mozgom:-) U pitanju je revans LS
Pa vi sami procenite koliko je ovo realno :-)
Idemooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
A inace dajem mu dva gola sa igracem manje :-)))
Idemooooooooooo
Last edited by Macva FC; 03-22-2016 at 07:55 PM.
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Tako je Šahtar ispao iz kupa ove sezone. Prvu utakmicu dobijem protivnika koji je imao nekoliko skauta više od mene sa 0-1, uzvrat igram sa rezervama i napadačkim mentalitetom protiv jačeg, oni u prvom poluvremenu su imali samo 3 udarca. U nastavku im isključen igrač i oni proigrali, dobili me 0-2
Ex top eleven player
Danas visoka pobeda u Kupu ali tri i po sata kasnije havarija u Ligi. nisam pratio kao ni protivnik ali tezak poraz kod kuce 1:4 i to od formacije sa samo jednim napadacem a ja tu stavio 3 DC-a i DMC.
Ovo je najgora tekma koju menadzer moze da dozivi: em poraz, em direktan crveni za DMC-a ( 2 meca suspenzije) i jos i povreda ML-a (12 kofera).
Ali, dobro bolje poraz u Ligi nego ispadanje iz Kupa. btw, tek prvo polufinale Kupa u istoriji za FK Vozdovac! :-)
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
@Steppenwolf
Dobro je to, dobro....
Celtic prošao dalje sa 2x po 4-0, najveći ukupni rezultat 1/4 finala kupa.
Ex top eleven player
U Kupu sam stigao do polufinala i igraću sa Travnikom, dok u Ligi Prvaka sam stigao do četvrtfinala i tu me čeka Glogovica. Nije baš ugodno jer sam sa njima i u ligi što znači po 4 utakmice sa njima, a tek mi je prva sezona na najvišem levelu :-)
Vidi se koliko su jači, igrači će da mi pocrkaju do kraja sezone
Pri rezultatu 0:5 poslušam savjetnika i pošaljem glavne igrače pod tuš. Do kraja utakmice primim 2 gola i pokvarim gol razliku tako da sam 4. na tabeli zbog gol razlike