Fali mi jos defanzivaca, glavni problem je sto nemam onog zelenog za odmor pa ih moram stalno rotirati i kako igram dosta utakmica nerijetko zapocinjem utakmice sa samo 60% kondicije i molim Boga da se netko ne ozlijedi. Danas je prvi out, na 6 dana i to napadac -.-
Klikni na zeleni kofer gore desno u igri i pogledaj koji reklamni video da bi dobio zeleni kofer. Mislim da može svaki dan do 15 da se dobije tako. Izgradi što prije trening centar jer on ti daje te kofere za rest i takodje na svakoj utakmici napravi izmjenu da bi dobio dodatni kofer![]()
Last edited by MNK Kaskada; 05-11-2016 at 10:58 AM.
Liga - prvo mjesto
Liga šampiona - obezbjeđen prolaz u 1/8 finala sa prvog mjesta
Kup - 1/8 finala
Idemoooo (što bi rek'o Macva) na "krilima" nevjerovatnog napadača kojeg sam doveo za 1 token:
![]()
Prvi u ligi, drugi u Ligi prvaka s time da je sljedeća tekma protiv prvog na tablici sto znaci da igra samo pobjeda i osmina finala u Kupu
Hvala Kaskada, nisam ovo znao za kofere haha.
Pozz
ARSLAN nastavlja da razvaljuje u ligi doduse dobio 1 0 al eto ide i dalje gol razlika 49 0. Trazi se tim u ligi koji ce mi dati go
Sto se tice Lige Sampiona 1 9 u gostima strasno al buduci da je branim osim finala sve je ne uspjeh
U Kupu nas nema pa cemo sutra malo vise odmarati
Pozz