Ubodem i ja koju tu i tamo
Iako smo u prvoj utakmici izgubili sa 2:0 i kuci gubili 1:0 i 2:1 borili su se kao nasi reprezentativci i plod takve pozrtvovanosti,zelje,borbe preokrenuli su rezultat i usli prvi put u veliko liga sampiona finale
U prvenstvu je jos sve debelo otvoreno
I jedno pitanje:da li igrac sa 30 godina i igrac sa 19 god. koji imaju isti kvalitet igraju isto ili godine igraju ulogu? Ove matore i mogu nekako nahvatati sa malo tokena dok mlade bez kupovine tokena nema nista
Поздрав менаџери дуго ме није било, реално у задња 3 дана сам се разочарао скроз у ову игрицу! И даље не могу да верујем шта се дешава почећу од купа:
полуфинале ја (8ниво) против 10-ог нивоа цео његов тим се код мене видео као 7* што је код њега 5* прва текма код њега фантастична игра мог клуба и водио сам 2.1 до 90-ог минута тада ме је изједначио. Друга текма код мене : Била су му суспендована 2 штопера он их није заменио тако да су штопери били ДЕСНО КРИЛО И ЦЕНТРАЛНИ ВЕЗНИ. Имао сам 10 контри сва 10 пута или када је играч пробијао или када је центрирао са стране мој играч је био у позицији да да гол! и од тих 10 шанси само 1 гол и на крају на 2 контре ме је добио 2:1 ! О лиги шампиона нећу ни да говорим, превише промашаја недопустиво! Игрица је почела да ме разочарава. Дакле за ову сезону : освојена лига, полуфинале ЛШ и полуфинале КУП ...мого сам у оба такмичења да лагано будем у финалу да није ето тог рандома који је присутан 90 % у утакмици!
Matori,ne pricaj mi nista,ja sam se slogirao prosle sezone,totalno,ligu je osvojio lik koji ni jednu nije utakmicu pratio i nikada je nije osvojio,uzas...
али брате ово ми се већ сваке сезоне дешава тачно гледам. Сваке сезоне дођем до финала лш сем ове и прошле. Куп нисам играо прођем тек ону прву фазу после ми дође неко 10 нивоа већи. И сваке сезоне од 20-ог до 24-ог дана мени нешто није у реду са клубом ! Не знам шта се ту издешава али се не састављају. цео тим ми је скаут прва постава све скаут до скаута и у смешној али буквално смешној лиги шампиона ја не могу да се саставим у полуфиналу! А имао сам јачег противника од полуфиналисте још у 1/8 тада сам добио 3:0 и 4:0 ! НЕВЕРА...ТУГА...ЈАД...
Ja sam ispao iz LS i iz KUP-a...
LS - cetvrtina finala
KUP - cetvrtina finala [nikad dovde nisam stigao]