Videcemo 😂
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Partizan osvaja kup!!!
Utakmica je pocela i vise nego odlicno za Partizan,relativno brzo stizem do 2:0 u reziji DMC-a i DC-a (DC igrac doveden iz B.United ) oba puta na
asistenciju mladog Rusa (ST)
i taman kada sam pomislio da cu uzeti kup bez vecih muka 2:1,2:2...
Oba tima su imala jos po koju sansu ali Moravac kapitenski u 70. minutu postavlja krajnji rezultat
Kaskadi hvala na podrsci,verujem da je dosta doprineo krajnjem rezultatu...
Milane, probaj napadački da igraš. Nešto su mijenjali, tako valjda sa svakim ažuriranjem, i ja sam promjenio na napadački (dosad je bilo na normalan mentalitet) i trolovanje je prestalo. Promijenio sam i formaciju, tjeraju nas stalno da mijenjamo.
Čestitke svima na osvajanju kupa.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Izgubih finale kupa od klinca kome sam u grupi LŠ, na dve utakmice dao 9 golova... Prvo poluvreme smo imali 3 šuta, 2 u okvir, a sve vreme smo napadali... I opet nam DR daje gol iz kontre, dok igramo defanzivno... Nikakve promene u taktici i formaciji ništa nisu donele, 5 najbolje ocenjenih igrača u ligi nije moglo da se sastavi sa loptom...
Dobio jedva 1-0 prvu tekmu u polufinalu LŠ... Revanš jutros u 10:07, a ja, budala, navio alarm u 10:50 umesto u 9:50... Bio 1000% ubeđen da smo ispali, kad ono 7-2...
Jeste se svi kvalifikovali za LS sledece sezone?
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Kao što rekoh juče, Belgrade United gubi titulu... 2-2 i 1-2 protiv direktnih rivala... ST prebacuje gol sa pola metra, za 1-1 i na kraju dobija ocenu 7.9... Da je i danas bilo 2-2, sva 3 tima bi imala 46 bodova...