Znači, kad Nordeus odluči "do sad ste igrali, od sad nećete", možeš brale da se jebeš... Do petka na 15 utakmica u ligi i LŠ 15 pobeda i samo 5 primljenih golova, a od petka pobeda jedva, pa 3 uzastopna poraza, na 4 utakmice 12 primljenih golova... Samo je Nordeus rekao "od sad imaš odbranu i golmane, ali kao da ih nemaš"... Protivnik u LŠ 2-2-2 uz negativnu gol razliku, 9 golova su dali na 6 utakmica, a sada nama 4 iz prva 4 šuta... To se po Nordeusu zove "malo sreće" za protivnika... Malo danas, malo juče, malo prekjuče... Gde ste sada nordeusovci, da mi objasnite zašto moja krila nisu probijala 2 na 1... Kad je obrnuta situacija, odmah mi solite pamet kako sam ja loše postavio taktiku, bla, bla, bla... Džabe se branite rođaci, igra vam je goli kurac, džabe vam "realističnost" i "malo sreće", kad nema logike i zdravog razuma... Forma igrača je jo-jo, oće kaki, neće kaki, danas mi se igra, a sutra nisam motivisan... Nema zdrave logike zašto se neki igrač ostavlja na klupi, a drugi igra, već ajde najjača postava, pa ako su motivisani... Ono što ja svakodnevno gledam na highlights-ima, kako koja formacija reaguje na protivničku i ko tu koga markira ili pokriva, VEZE S MOZGOM NEMA!!!

Sezona 87 - 11. Decembar - Kako vam ide?-1ad.jpg