Savez finale. Napokon novi aktivni članovi. Svak čast momci.
U ligi samo nerešeno protiv glavnog konkurenta u gostima. Utakmica puna preokreta. Moj DC suspendovan pa je moralo da se kombinuje.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Delije u ligi, bez podrške menadžera, usrale motku. Poraz koji ne boli, ali nervira.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
AJMO MI!
Sve je spremno,bonus su na 10% kondicija je svakom savrsena
moral nisam hteo svima da podignem na savrseno poucem losim iskustvima pa par
njih i dalje imaju vr dobar moral,igrace ceka bonus u slucaju pobede,potrudio sam se
videcemo da li sledi nagrada za to ili je protivnik ipak previse dobar
Preko trnja do zvezda i nazad...
2:0
2:2
5:2
Na osnovu svega sto je moj tim pokazao
definitivno previsoka pobeda...Protivnik
je iskoristio SVAKU ozbiljniju priliku + penal
sto samo potvrdjuje ono sto sam vec znao a to
je da mi je golman kesa i da moram pod hitno da ga menjam...
U revansu cu imati problema i sa startnom postavom jer je jedini
DMC koga imam suspendovan...Mozda sam na 2:2 trebao da stavim
bunker,ali moj tim je imao inicijativu pa se nisam ni nadao da cu primiti jos
3 gola...Sta je tu je,revans na mom stadionu,nadamo se cudu,ako ne,onda se
posvecujemo maksimalno zavrsnici kupa...Pozdrav
Znači, kad Nordeus odluči "do sad ste igrali, od sad nećete", možeš brale da se jebeš... Do petka na 15 utakmica u ligi i LŠ 15 pobeda i samo 5 primljenih golova, a od petka pobeda jedva, pa 3 uzastopna poraza, na 4 utakmice 12 primljenih golova... Samo je Nordeus rekao "od sad imaš odbranu i golmane, ali kao da ih nemaš"... Protivnik u LŠ 2-2-2 uz negativnu gol razliku, 9 golova su dali na 6 utakmica, a sada nama 4 iz prva 4 šuta... To se po Nordeusu zove "malo sreće" za protivnika... Malo danas, malo juče, malo prekjuče... Gde ste sada nordeusovci, da mi objasnite zašto moja krila nisu probijala 2 na 1... Kad je obrnuta situacija, odmah mi solite pamet kako sam ja loše postavio taktiku, bla, bla, bla... Džabe se branite rođaci, igra vam je goli kurac, džabe vam "realističnost" i "malo sreće", kad nema logike i zdravog razuma... Forma igrača je jo-jo, oće kaki, neće kaki, danas mi se igra, a sutra nisam motivisan... Nema zdrave logike zašto se neki igrač ostavlja na klupi, a drugi igra, već ajde najjača postava, pa ako su motivisani... Ono što ja svakodnevno gledam na highlights-ima, kako koja formacija reaguje na protivničku i ko tu koga markira ili pokriva, VEZE S MOZGOM NEMA!!!