Savez finale. Napokon novi aktivni članovi. Svak čast momci.
U ligi samo nerešeno protiv glavnog konkurenta u gostima. Utakmica puna preokreta. Moj DC suspendovan pa je moralo da se kombinuje.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Delije u ligi, bez podrške menadžera, usrale motku. Poraz koji ne boli, ali nervira.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
AJMO MI!
Sve je spremno,bonus su na 10% kondicija je svakom savrsena
moral nisam hteo svima da podignem na savrseno poucem losim iskustvima pa par
njih i dalje imaju vr dobar moral,igrace ceka bonus u slucaju pobede,potrudio sam se
videcemo da li sledi nagrada za to ili je protivnik ipak previse dobar
![]()
Preko trnja do zvezda i nazad...
2:0
2:2
5:2
Na osnovu svega sto je moj tim pokazao
definitivno previsoka pobeda...Protivnik
je iskoristio SVAKU ozbiljniju priliku + penal
sto samo potvrdjuje ono sto sam vec znao a to
je da mi je golman kesa i da moram pod hitno da ga menjam...
U revansu cu imati problema i sa startnom postavom jer je jedini
DMC koga imam suspendovan...Mozda sam na 2:2 trebao da stavim
bunker,ali moj tim je imao inicijativu pa se nisam ni nadao da cu primiti jos
3 gola...Sta je tu je,revans na mom stadionu,nadamo se cudu,ako ne,onda se
posvecujemo maksimalno zavrsnici kupa...Pozdrav![]()
Znači, kad Nordeus odluči "do sad ste igrali, od sad nećete", možeš brale da se jebeš... Do petka na 15 utakmica u ligi i LŠ 15 pobeda i samo 5 primljenih golova, a od petka pobeda jedva, pa 3 uzastopna poraza, na 4 utakmice 12 primljenih golova... Samo je Nordeus rekao "od sad imaš odbranu i golmane, ali kao da ih nemaš"... Protivnik u LŠ 2-2-2 uz negativnu gol razliku, 9 golova su dali na 6 utakmica, a sada nama 4 iz prva 4 šuta... To se po Nordeusu zove "malo sreće" za protivnika... Malo danas, malo juče, malo prekjuče... Gde ste sada nordeusovci, da mi objasnite zašto moja krila nisu probijala 2 na 1... Kad je obrnuta situacija, odmah mi solite pamet kako sam ja loše postavio taktiku, bla, bla, bla... Džabe se branite rođaci, igra vam je goli kurac, džabe vam "realističnost" i "malo sreće", kad nema logike i zdravog razuma... Forma igrača je jo-jo, oće kaki, neće kaki, danas mi se igra, a sutra nisam motivisan... Nema zdrave logike zašto se neki igrač ostavlja na klupi, a drugi igra, već ajde najjača postava, pa ako su motivisani... Ono što ja svakodnevno gledam na highlights-ima, kako koja formacija reaguje na protivničku i ko tu koga markira ili pokriva, VEZE S MOZGOM NEMA!!!
![]()