Liga je poprilicno slaba i ne ocekujem probleme do kraja, ali ono sto mi je privuklo paznju je klub Morro Bay FC. U pitanju je klub koji u svojoj postavi ima samo jednog skauta a vecina igraca su kvaliteta 4* sto je po meni veoma slaba ekipa. Ali ta ekipa ima cak 12 pobeda i samo osam primljenih golova. svaka cast za menadzera koji vodi klub.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Pozz svima kolko vas ima.Treba mi jedno objasnjenje,56 nivo sam i uporedjivo sam ostale timove sa mojim i video sam da po kvalitetu imam najjaci tim u prvenstvu,ali nesto ne stima posto sam 13-ti na tabeli,sta to moze da bude
Evo ovako, ja sam tek 11. nivo, ali mi je takva bila prošla sezona. Jedva sam se na kraju plasirao u Nivea Ligu. Trening, taktike, pratio sam utakmice. Ništa nije pomagalo. Gubio sam od mnogo slabijih. Igrači mi strasno slabo napredovali. U mom kraju za to kažu:,, Takva tura naišla."
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Na žalost, FK Crvena Zvezda se oprostila od trofeja u kupu utešnom pobedom 4:2, posle poraza 0:3 u gostima.
Utakmica je počela savršeno. Posle prvih 45' smo poravnali rezultat iz prve. Na njegovu 5-3U-2 odgovaramo engleski 4-4-2.
On prelazi u drugom na 4-3U-3, a ja nemam odgovora, jer mi najbolji DC suspendovan. Tu se u 63' prima gol sa 40 metara. Pojačava se napad i kao i uvek, prima se još jedan u 80' za 3:2. Konačan rezultat postavlja, svojim drugim golom, u 82' Carrozza.
Objektivno, protivnik je jači 15% i sa višeg nivoa je. Nema za čim da se žali, sem što san o triploj kruni ostaje nedosanjan.
Svim ostalima puno sreće u revanšima danas. ☆
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ajde i ja da se oglasim...
Pa puno faktora (navodno) uticu na uspeh kluba...
Formacija,taktika,bonusi sa treninga...
Takodje iz mog iskustva bitne su i godine ali i forma
ako igrac ili tim nije u formi mozes uraditi bilo sta nece pomoci
sto kaze Zvezda ''Takva tura naisla'' bice bolje sl sezone...
Taman ako ostanes na istom nivou ni kvalitet nece da ti opadne
Evo i danas izgubim kuci i sad sam 14-ti na tabeli.Da napomenem da su mi igraci od prosle sezone kad sam bio 55-ti nivo i jos dva igraca mi nemaju zlatnu zvezdicu pa da budu vrh igraci,inace pratim svaku utakmicu i svaki dan ih treniram,igraci su mi mladi 19-22 god