Originally Posted by galacticos to je najveće sranje što su napravili, primjetio sam da i 9. znaju potegnut u viši nivo Šta 9, 12 prešlo u level 59. I stave 2 bot ekipe i eto lige. Nema tu pravila.
Last edited by MNK Kaskada; 02-02-2017 at 09:43 PM.
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.>>TOP ELEVEN BOSNA I HERCEGOVINA FACEBOOK GROUP<<
Za ovo vrijedi igrat, ko god da pobijedi. Idemooooooo
Originally Posted by galacticos to je najveće sranje što su napravili, primjetio sam da i 9. znaju potegnut u viši nivo Pa Barca city je 9. bio priske sez u nasoj ligi
Originally Posted by MNK Kaskada Za ovo vrijedi igrat, ko god da pobijedi. Idemooooooo idemoooooooooooooooo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Originally Posted by MNK Kaskada Za ovo vrijedi igrat, ko god da pobijedi. Idemooooooo Zbog ovakvih meceva, jos uvek igram ovo sranje od igrice :-) Idemooooo Mesaaaa idemoooooooooooooooo
Jos samo malo
Originally Posted by MNK Kaskada Za ovo vrijedi igrat, ko god da pobijedi. Idemooooooo Srecno momci,ako budem bio u prilici svakako cu pogledati
Originally Posted by MNK Kaskada Za ovo vrijedi igrat, ko god da pobijedi. Idemooooooo Pobediće onaj za koga Nordeus odluči da je motivisan...
Originally Posted by MNK Kaskada Za ovo vrijedi igrat, ko god da pobijedi. Idemooooooo Ovo je što bi rekli ljudi "praznik za oči" Kad bi nam snimili meč pa da i ostali odgledaju ovde.
Namjesten mec ljudi moji, par blokiran na kladari....bilo bi fora da nordeus uvede kladionicu ali da se nemos kladit na svoju ligu ili sta vec
Forum Rules