Pocela nova sezona, Nivo 57. Sto se tice tima, sacuvano nekoliko igraca perspektivnih iz prosle sezone, i pokusaj poboljsanja tima, koji je donekle uspio uz mnogo problema. Doveo sam 7 pojacanja( 5* standardni tranfer nacin). Posle nekoliko sezona otvorila se mogucnost da ulozim u tim, sto retko kad radim. ( veca kupovina tokena, ovaj put sam uzeo 80 tokena). Uz skupljenjih 35 tokena, i 20 tokena dobijenih od saveza, sa tih kupljenih 80 imao sam ukupno 135 tokena.
Izgledalo je da mogu da napravim zaista dobar tim, i rezerve neke da kupim. Polovicno sam uspio, doveo 7 pojacanja( planirao sam da mogu da dovedem bar 11), ali se na tom putu isprijecila dva suparnicka menadzera koja su me za 2 igraca odrala 90 tokena, tu sam mogao da placem kao mala beba XD( 2 igraca koja nisam uspio da dovedem na kraju i izgubljenjih 90 tokena, zaista nisam imao srece, a obicno zbog ovakvih stvari i ne kupujem tokene, ali eto ajde da probam), ispostavilo se da sam uzeo 7 igraca za 45 tokena na kraju. Ima tu jos nekih rupa u timu, koje sam htio da zakripim, ali posle ovakvih dogadjanja, morao sam se pomiriti sa tim.
Zrijeb za takmicenje u KUPU je bio dobar, kao citav Kup generalno. Dobar pocetak takmicenja protiv slabijeg protivnika i prolazak u sledecu rundu takmicenja.
posle pobjede od 3:2 kuci, pobjeda i u gostima.
U LS neocekivano protiv ravnopravnog protivnika pobjeda na domacem terenu i to kakva. Sledeci mec u ligi, za nijansu slabiji protivnik.
Ispostavilo se ipak jako tesko gostovanje, a uz sve to maler desni bek pravi penal i kao zadnji igrac odbrane dobija direktan crveni karton :S
Sudija je odlucio da se primjeni skoro iskoro identican krtiterijum, zuti karton i penal za moj tim.
Izjednacenje i VELIKI BOD, s obzirom kako je krenulo.
Last edited by sekensen; 02-07-2017 at 03:11 PM.
Izgubio sam volju da igram ovu igru...
Šta ja juče napisah. Biće trolovanja. Pa zar moram da budem u pravu???
ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVE, ZGAZI IH SVEEEE