Cestitke svima na trofejima
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
Cestitke svima na trofejima
Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока
I ja sam primjetio u oba saveza oni koji su izgubili nisu gola postigli. Opet BUG u savezima, vidi ovdje: https://forum.topeleven.com/bugs-tec...normal?.html
Fenomenalna sezona za FK sekensen.
U ligi osvojena titula i pored 2-3 jaca tima, od pocetka prvenstva na celu tabele, rutinski do kraja. Inace, titula posle nekoliko susnih sezona u ligi. Trening, forsiranje igraca, bonusi, pa i taktika nova se isplatila uveliko.
Za razliku od prosle sezone gdje smo osvojili 3. mjesto u kupu, ove sezone DOMINACIJA i osvojeno najteze takmicenje.
A u LS slican scenario kao u kupu prosle sezone, poraz zbog gola u gostima u cetvrfinalu.
Sve u svemu, izuzetno sam zadovoljan rezultatima i titulama, a posebno zbog ove generacije igraca koja je mnogo talentovana i odlicno napreduje kroz trening, tako da ce mi biti zadovoljstvo voditi ih u nove pobjede i iduce sezone uz par pojacanja ))))
Last edited by sekensen; 03-04-2017 at 11:36 PM.
Nakon duze pauze od 5-6 godina opet na TE-u na sedmom nivou ostvarene su prve pozicije u svim takmicenjima kao i ulazak u gold 1 sa savezom. Nadam se da cu u narednoj sezoni ponoviti ove uspehe i upasti u platinastu diviziju.
Homo homini lupus
Izgleda da vam je u savezima u prošla 2 dana igrao level, a ne zvezdice... Zato su vas i izrazbijali ovi sa manje zvezdica, jer su bili jači po levelu...