Kako me nerviraju reklame preko Tapatalka.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Printable View
Kako me nerviraju reklame preko Tapatalka.
menadžeri, pomagajte:
igrač je na individualnom treningu dobio "+1% kreativnost, +1% centriranje, +1% brzina i još 7". koliki je to napredak na staroj verziji?
stvarno nemam predstavu :confused:
Nemožeš znati na osnovu jednog treninga jer se ti procenti pune postepeno. Moguće da je svih 10% bilo skoro popunjeno, neznamo to na novoj verziji, nema nikakve linije ili recimo da se ti procenti računaju na 2 decimale ili kako već. Tek na osnovu nekoliko istih treninga možemo računati nekakav prosjek napretka.
Na novoj verziji ima 91 level treninga. Tada su sve vežbe na najvišem nivou.
Igrač sa 3* i tim nivoom treninga će ti dobijati po 6-8 %, ako je iole talenat. (Imao sam ja gore akademce 😭)
E sada matematički... Otprilike...
Imaš 15 osobina u 3 kategorije (osim golmana). Poboljšanje za 1% nekih osobina na treningu/utakmici je otprilike 0,067% ukupnog kvaliteta.
Sve za jednog, jedan za sve
nije li 96 levela ?
Nije
obrana napad ili fizicke/mentalne 8 x 4 =32 x 3 =96
Zaboravio si da sa 5 počinješ. Ostale otvaraš na "LEVEL"×100.
96-5=91
Preko 91 ne ide. Ja sam na 91.
otvorio si sve Elitne ? ja sam jos daleko od toga :)
91 je max
Idemooooooooooooo
Attachment 80927
Sutra možda derbi sezone.
Kada pokupiš skil poen iz poklona, piše ti da je neki igrač dobio +4% na neki atribut, tako da ti samo kaže da je 4% u stvari 100%, odnosno, 1% je 25% progresa sa stare verzije... E sad, zamisli da svaki atribut ima svoj, nevidljivi progres od 0-25... Igrač može da ima progres na 0, na 4 atributa i da skoči +4% posle treninga, a može da ima progres na 24 i da isto skoči te atribute +4%... Nećeš znati da li je posle tog treninga nakucao 100% ili 4% ili nešto između... Najbolji način je da užmeš neki trening koji trenira samo jedan (golmani) ili 2 atributa (igrači) i tako upoređuješ... Recimo, za golmane uzmeš 6 treninga "Igra po krilu" ili 6 treninga ofanzivni ili defanzivni prekidi i gledaš koja je učestalost tog jednog atributa koji uče... Da li dobijaju +1% ispod svake, svake druge ili svake pete kocke... Za igrače nemaš treninge sa jednim atributom, već najmanje 2... Onaj poslednji defanzivni trening ima 2, karioka, dugo trčanje i teretana... Gledaš učestalost jednog od ta 2 atributa, isto staviš 6 istih treninga, ali pazi da su im oba atributa bitna... Za ST je zajebano jer nijedan od ova 4 treninga nema oba atributa koji su mu bitni...
hvala svima za pomoć oko treninga.
konkurencija beleži slabe rezultate pa već mogu da spremam šampanjac. :cool:
Attachment 80935
Ala me je baja danas raskantao. Svi golovi u drugom poluvremenu.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e5888f54c8.jpg
Ja tek 85 level treninga, vidi se da sam forsirao trening na staroj verziji ;)
Сакаћење Партизана од стране Нордеуса се наставља,огроман број повреда,црвених картона
држе ме на 6. месту...Повреде су проблем јер немам добре измене,опоравим ја њега после утакмице али
немам адекватну замену да заврши меч ,а црвени картони су проблем сами по себи...
До сада сам их добио 6-7 што је ОГРОМАН број ако се узме у обзир да за последње 3 сезоне
заједно нисам добио ни упола толико
Далеко је топ4 још је даља титула али пун гас па докле се стигне стигло се :Д
Attachment 80943
Куп прва утакмица 0:0 против Шпанског представника
10ак% слабијег...Утакмицу нисам стигао директно да испратим
али није ни противник мада по статистици видим да нисам био много
бољи,у овој утакмици такође црвени око 70. мин...Собзиром на резултат
из прве утакмице и то да због суспензија морам да мењам формацију свашта је могуће...
Ко стигне,сутра се утакмица игра од 14:49 па нек наврати:Д
Attachment 80944
Šta kukaš bre, vidi tog na 4. mestu...
Evo vec treci dan kako nemam opciju za 2X bonus dok za kofercice ima reklama, jel imao neko takvih problema? 😣
Послато са CHC-U01 уз помоћ Тапатока
Ja nemam. Meni je tek 52lvl treninga :D
To pripisujem mojoj ljenosti xD
U savezima opet počeli da seru sa izborom protivnika. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a5913462a5.jpg
Испадам у 1/2 финала купа од слабијег противника
Ништа од трофеја ове сезоне...Колико сам се спремао јако сам незадовољан исходом
Куп 3. место,лига ако доспем у топ4 биће добро...
Ja otkako igram nemam to x2 na treningu, imao samo prvi dan kad sam poceo, steta sto su maknuli staru verziju.
Tamo sam barem mogu okvirno vidjet tko je talent.
Kako sad znat koji je talent.
Kakvo sranje od igre. Da se nose u 3 lepe...
" Nije nam bio dan" - Pa kada će vam biti dan, konji jedni?
1/2 finale kupa. Gubim 3:1 kod kuće i ispadam.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f060d58f31.jpg
Attachment 80971
Иста прича,еј противник је искористио своје шансе...
Дам 5 голова лику на 110% а ни један клубу са 103%...
Šta li će sada da zas..u ? 😨https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3636fd729b.jpg
Према слици делује ми као да ће убацивати већи број играча којима фали 1% до већег
нивоа...Прочитао сам нека нагађања где људи пишу како ће ставити играче од 6* на ТЛ
негде сам прочитао да ће само боље уредити ТЛ да можеш лакше да неђеш играче којима фали 1%
шта знам...Надам се да ће урадити нешто корисно коначно...
Vidio sam na jednoj menadžerskoj igrici da postoji opcija "automatskog bidovanja" na aukcijama do runde koju mi odredimo.
Možda se o tome radi?? :D
Mogu ja da ulažem vremena koliko hoću, ako Nordeus kaže "Nije nam bio dan", doviđenja.
Na oba naloga u 4 od poslednjih 6 utakmica mojim igračima nije bio dan.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...82b93e0be1.jpg
Posle vaterpolo utakmice ostajemo na čelu:
Attachment 80999
Attachment 81000
Mislio je sledeće:
Samo kada je koristio aplikaciju na "mobitelu", tada je imao mogućnost da za trening angažuje specijalnog trenera, koji ti duplira učinak na treningu , gledajući besplatnu video reklamu. Kada je igrao top11 preko "browser-a" na personalnom računaru, PC ili laptop, tu mogućnost nije imao. 😉