Da, različiti nivoi vide iste igrače... Pratio sam igrača koji za mene ima kvalitet 209, kupio ga je lik sa malog nivoa, za 35 tokena i kod njega sad ima kvalitet 49...
Printable View
Da, različiti nivoi vide iste igrače... Pratio sam igrača koji za mene ima kvalitet 209, kupio ga je lik sa malog nivoa, za 35 tokena i kod njega sad ima kvalitet 49...
Koliko sam ja primetio, serveri su sada izmesani na transfer listi
Idemooooooooooooo
Jedino sto je zajebano ako vise njih biduje jednog igraca, onda se bore u zadnjih 10 sec dok neko ne odustane. To je kao zamena za one runde sto su bile 1, 2...
Idemooooooooooooo
Par puta sam išao na transfere i uvek su mi bili na ponudi igrači na max 99%. A "najlošiji" za 2 nivoa ispod mene, 40+%.
Sve za jednog, jedan za sve
Čuo sam da kad prodajemo igrača 1* i 2* se tretiraju kao 3*, dok igrače od 6*, 7* i 8* tretiraju kao 5* (mada takve niko neće ni prodavat).
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Ja i drug sa istog levela imamo različite transfer liste.
Pa s obzirom da sam dosad mogao kupiti samo nordgene od 3* ovo bi trebalo da mi odgovara.
Fora je što se vreme vraća nazad u poslednjih 10'' ako neko da jaču ponudu.
5 dana prodajem igrača i ne mogu da ga prodam. Cena 35 mil. Malopre otišao za 51mil. Biće ludilo 3. i 4. Maja.😭😨😨😨
Sve za jednog, jedan za sve
To je tohttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9317615d3c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d40b8b6bc9.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...65995308f1.jpg
Malo je teže prodati igrača jer igrač bude samo 4 minute na aukciji. Ja srećom prodah akademca od 20% iz 2 pokušaja.
1-1 protiv desetog, 80% posjeda i 15 suteva vise....https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7ca6cff188.jpg
Poslano sa mog X6pro koristeći Tapatalk
Zeznuli su nam pregovore. Nemožemo više kupovati i prodavati igrače prijateljima. Sad samo možemo u opciji za pregovore pa ako je tamo taj igrač od prijatelja... A ja sam mislio biznis okrenut... :(
moram da priznam, bar nešto pozitivno je što sam lako prodao dva igrača jer sada mnogo više menadžera vidi igrača kojeg prodajem i to 5 minuta nakon što sam stavio na aukciju. :D
Ali, sada treba dobro razmisliti pre bilo kakve prodaje igrača jer možda neće biti tako lako kupiti drugog. sada su akademci sa tokenima postali atraktivniji.:rolleyes:
kupovina igrača koji ne napreduju dovoljno brzo i otpuštanje istih je sada definitivno gotovo. mislim za većinu :p
igrač na aukciji u kombinaciji dmc mc 18 godina. :confused:
hmm, to nije bilo do sada. pošto ne verujem da bi neko trenirao igraču od 18 godina dodatnu poziciju a onda ga prodao na aukciji, konačno su uveli dodatne kombinacije pozicija. :)
Attachment 81217
evo još jedne kombinacije:
Attachment 81218
prokleti kapitalizam! :mad:
daju na aukciji igrača 18 godina sa tri pozicije da bi u zadnjoj nedelji sezone bio kupljen za novac i 25 tokena! :rolleyes: biće veselo kad počne nova sezona.
ne svidja mi se ovo, kako ide link za staru verziju?! :p
Attachment 81219
Hehehe zato su i makli staru verziju. ;)
Океј,први утисци ове нову ТЛ нису лоши
у суштини сви су позитивни сем једног,али тај један је повећи...
ПРЕГОВОРИ! Игрица мора увек да тежи реалности,каква је то реалност
ако ја не могу да пошаљем понуду за играча клубу којем желим...
Такође не знам да ли грешим али раније се видела статистика играча са
ТЛ сада тога нема колико сам приметио :Д
ne, ne ovih igrača 18 godina tri pozicije ima na svakih 4 minuta. dakle, definitivno generisani igrači. znači, juče smo imali situaciju da za jedan token uzmemo igrača 18 god. nordgen dl dc a sada imamo ovo:
Attachment 81220
biće zanimljivo kada dođe vreme za smenu prve postave. :rolleyes:
Nece meni aukcija videti više od 1 tokena :D ako prođe, prošlo je
čitam postove na delu foruma na engleskom jeziku i menadžeri tamo imaju teoriju da igrači koje mi prodamo na aukciji odlaze u "klanicu" tj. nestaju. argument u prilog tome su da ne vidimo ko kupuje naše igrače i šta se dešava posle sa njima što znači da mašina kupuje naše igrače.
ako je to zaista tako, nama se isplati da čekamo da igrači budu na prelazu između zvezdica kako bi ugrabili i koji token preko pregovora a i ti igrači bi ostali živi jer bi nastavili karijeru u drugom klubu. ovo drugo je bitno nekim menadžerima, meni i ne nešto posebno.
Sta je to nordgen ako sam dobro napisao, vidim to spominjete a nemam blage veze sta je to.
Ako mozete objasnit.
Igrači iz kompjuterski generisanih (bot) ekipa stvorenih da popune lige i transfer listu ako je prazna. Poznaš ih po čudnim nazivima ekipa (ima ih na prvom levelu dok neki menadžer ne preuzme taj klub i promijeni ime), ti nordgeni imaju praznu statistiku i po običaju jako brzo se razvijaju.
Ljudi ima li tko problem sa ulaskom u igru na mobitelu/tabletu, meni skroz izbacuje, prije update par dana u nizu nisam vidio grb ni dresove, samo mi jezik promjenilo i nisam mogao mjenjat. Probao sam deinstall pa ponovno install i nista.
Osvojena titula #23!!! Trolovalo nas je danas protiv 11. na tabeli, 18% slabijeg, i to samo zato što je trolovalo i prvog pratioca...
Attachment 81231Attachment 81232
Kako je dobro ovo, kad se dvoje kidaju do 30. runde, pa onda zatišje, pa utrči treći i sa jednim od ove dvojice se kida do 60. runde, a onda utrči četvrti... :D Ako je ovako sada, na kraju sezone, na početku sledeće će biti prosek 100-150 tokena...
Attachment 81233Attachment 81234
Људи проверите тактику...Догодило се мени,видим
и још неким менаџерима са наших тактика које смо подесили
тактика се пребацила на ''изразито одбрамбено'' ''мекано'' ''низак пресинг'' и слично...
Не знам колико дуго траје и да ли сам изгубио неке бодове због тога,зато што
не подешавам тактику на основу противника па је ретко и преговарам.Видим да
се многи жале да не могу да врате на жељену тактику јер им се кад год изађу врати на старо...
Ја сам имао срећу да ми се после пар покушаја сачува,не знам у чему је проблем.
Dogodilo se i meni, izgubio finale kupa 0:1 od slabijeg protivnika jer nisam podesio taktiku.
[QUOTE=Steppenwolf;454822]Kako je dobro ovo, kad se dvoje kidaju do 30. runde, pa onda zatišje, pa utrči treći i sa jednim od ove dvojice se kida do 60. runde, a onda utrči četvrti... :D Ako je ovako sada, na kraju sezone, na početku sledeće će biti prosek 100-150 tokena...
katastrofa! i da sad čovek pita ovog pobednika aukcije da li je normalan?!
aha, sad vidim da ima dosta tokena na zalihama ali opet...
Šta je trolovanje, ko koga troluje... Nov sam ako možete objasniti...
Trolovanje je kad te dosta slabiji protivnik dobije, ili sa tobom igra nerešeno, iako je napušten ili je u lošoj formi, a tvoj tim je u dobroj formi i dobija sve redom... Obično se dešava kada rival za titulu igra protiv jakog protivnika i kiksne, pa da se ti ne bi odlepio, onda tvoji igrači naprasno zaborave da igraju...