Results 1 to 10 of 439
Like Tree744Likes

Thread: Sezona 91 - 2. April - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Страхиња998 View Post
    Токени ти се враћају ако ниси победио на аукцији
    а за ту причу да различити нивои виде исте играче нисам чуо
    Polako, treba vremena da se naviknemo ali definitivno je dobra stvar sto se tokeni vracaju ako se izgubi na aukciji i sto na svaka 4 min daju novu listu igraca. Samo opusteno, bice to dobro

Idemooooooooooooo
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Polako, treba vremena da se naviknemo ali definitivno je dobra stvar sto se tokeni vracaju ako se izgubi na aukciji i sto na svaka 4 min daju novu listu igraca. Samo opusteno, bice to dobro

Idemooooooooooooo
    moram da priznam, bar nešto pozitivno je što sam lako prodao dva igrača jer sada mnogo više menadžera vidi igrača kojeg prodajem i to 5 minuta nakon što sam stavio na aukciju.

Ali, sada treba dobro razmisliti pre bilo kakve prodaje igrača jer možda neće biti tako lako kupiti drugog. sada su akademci sa tokenima postali atraktivniji.
    kupovina igrača koji ne napreduju dovoljno brzo i otpuštanje istih je sada definitivno gotovo. mislim za većinu
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522