osmina finala lige prvaka:
posle 1:1 kod kuce, pobeda 2:1 u gostima i prolaz dalje. vec nekoliko sezona u Ligi prvaka igram sa timovima level iznad tako da sam uspesniji u Kupu nego u ovom takmicenju. Naime, dok u Kupu bez problema stizem do polufinala i finala ovde znam da ispadnem vec u osmini ili cetvrfinalu. Sad vidim da sam osminu odigrao sa novcanim bonusima na sredini a to uvek stavim na max kada krene nokaut faza.
nisam pratio revans, protivnik jeste i vidim da je imao podrsku cak 7 menadzera dok sam ja imao jednog navijaca. to mu je dobro doslo za prevagu u posedu lopte u njegovu korist ali ipak moja ekipa prolazi dalje. videcemo sta ce dalje biti. iskreno, pre ocekujem trofej u Kupu nego u Ligi prvaka.
ovo mi je poslednja sansa za neki znacajniji rezultat tipa tripl iili dupla kruna jer planiram da kupim klince 18 godina ( kvalitet na nulu ili peticu kako bi ih kupio za po jedan token) i samo cu gledati da budem u prvih recimo 5-6 kako bih samo prelazio na sledeci nivo.
Licno, voleo bih da nordeus sredi malo situaciju sa ligama i da nekako namesti da u ligama bude vise ozbiljnih i aktivnih menadzera kako bi takmicenje postalo zanimljivije ali ne nadam se previse.