Ponuda za igrača koji je rezerva. Lupio sam mu cenu i kupio mlađeg na istim pozicijama.
Ako ga uzme, biće glava za glavu i meni ostaje 3 godine mlađi igrač.
Sve za jednog, jedan za sve
Ponuda za igrača koji je rezerva. Lupio sam mu cenu i kupio mlađeg na istim pozicijama.
Ako ga uzme, biće glava za glavu i meni ostaje 3 godine mlađi igrač.
Ovo nije normalno,Danas izgubio u kupu 4:0 protivnik dao 4 gola od 75 -85 min a ja igrao defanzivo a istog pobedio pre dva dana 4:1
Nema smisla,Danas u kupu izgubio 4:0 protivnik dao 4 gola u periodu od 75-85 min a pre dva dana ga dobio 4:1
pa znam, ali cemu to, ti zrtvujes dve izmene da bi pobedio u mini igrici i osvojio 10 tokena. razumem taj deo price, ali kakve to veze ima sa vodjenjem ekipe? znaci, ubace igricu da bi menadzeri povlacili poteze koji nemaju veze sa fudbalom, vodjenjem ekipe.... itd itd. bezveze.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
posle poraza od 1:3 u prvoj tekmi cetvrtfinala Lige prvaka, poraz u gostima 7:3!
Znaci, primam gol u prvom minutu a posle 28 minuta vec je 3:0 za protivnika. posle toga nisam imao volju da ucestvujem samo sam u neverici gledao kako moje ekipe nema nigde a njegovi igraci plesu po terenu. Priznajem, i meni se desavalo da egal protivnike dobijem sa velikom razlikom i to sam objasnjavao da ti menadzeri nisu par dana vodili ekipu i da su im trening bonusi na 0% ali to ovde nije slucaj.
Druga stvar koja mi je priznajem podigla pritisak je da sam pred tekmu imao 4 plava kofera do savrsenog morala a nakon tekme 15 kofera!
Ne znam sta da kazem, kako algoritam igrice funkcionise kad je u pitanju ishod meceva? Sta, on je imao podrsku 9 navijaca a ja samo jednog pa eto nek pobedi on sa 7:3! strasno!
Jos ja napadam preko krila a on se brani kroz sredinu!?!
Last edited by lespa; 06-17-2017 at 09:45 AM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Juce prvi konacno kiksne naravno kiksnem i ja -.-
Na sporednom profilu na koji sam usao jednom ove sezone 3. sam u ligi
igram finale kupa i gotovo sigurno idem u finale SL
Kapiram i ja da to nema veze sa logikom i da to može da se radi kada igraš protiv daleko slabijih ekipa. Ali jbg, treba im malo osveženja da bi aktivirali ljude. Vidiš i sam koliko ima neaktivnih timova.
A što se tiče tvog poraza, duže igraš, znaš i sam da posle svakog update-a kreće neki novi sistem neprijatnih iznenadjenja. Ja sam juče u Ligi igrao 1:1 protiv 9. On kompletno neaktivan. Nisam mogao da vidim šesnaesterac. A posed lopte za mene 70%.
Je l' se računa ako ubaciš golmana i on primi gol?