ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Još jedan kiks protivnika za 5 bodova prednosti. On sa 9. samo 1:1, ja 4. sa 4:0 u gostima dobijem. Samo da ne bude neki update u sledeća 3 dana. 😉
Sve za jednog, jedan za sve
ево и ја да се обратим после мале паузе :d
што се лиге тиче и даље сам у трци за титулу,мада само теоретској јер
противник има +6 (фактички +7 због гол разлике) тако да у наредна 4 кола
ја морам да будем беспрекоран а он да не узме више од 5б што је тешко замисливо...
распоред нам је рецимо једнако тежак,ту је и међусобни дуел (први добијен 2:1) па шта
буде буде :d
што се учинка мојих играча тиче,мухидинов стандардно добар,
бубало просечан а моравац поново доказује да и даље није за пензију
савез има шансу да се одма после прошлосезонског испадања из платинасте
врати у исту,очекује нас веома важан турнир...
планови за следећу сезону су ремонт тима и паузирање лиге
везао сам 3 сезоне,3 сезоне од којих сам много очекивао јер сам
уложио време у стварање тима али изгледа да ћу остати без и једног
трофеја...прошле сезоне сам био конкурентан за дуплу круну али због 2 трола (финале сл и последње коло лиге)
у оба такмичења сам остао празних шака...
желим свима много среће у завршници сезоне :d
@strahinja998 Danas uđem u utakmicu, gubim 1-4, reko super, pošto hoću da tankujem, a onda moji za 10 minuta daju 4 gola... Gurnem sve napred da primim gol i bude makar nerešeno i ništa se ne promeni, čak i DMC stavim na gol i ništa... Sutra ili ja moram da pobedim prvog za tebe ili ti da izgubiš od 9. za mene
Još mojima nisam davao plave kofere, bonus za pobedu isključen, nisam kliktao na one bonuse u igri i opet napravim preokret... A da sam hteo, kurac bi preokrenuo...
Да сам видео раније пост да хоћеш да танкујеш
ставио би све напред,пошто видиш и сам да ми
Нордеус не да да приђем на +3...Противник је био 13% јачи од мене
али сматрам пораз тролом јер се види да менаџер није активан...
Мислим да сам 3 пута ове сезоне имао могућност да приђем на +3 али сваки пут
би губио утакмицу без обзира на то са ким би играо
Još jedan idiotizam... 27 šansi i samo 1-0 protiv 14% slabije ekipe... Na golu defanzivni vezni brani 3 od 6, odnosno 50%... Radi poređenja, tada prvoplasirani Celtic je izgubio 1-7 od ekipe iz donjeg dela tabele, a prvih 5 golova je primio iz prvih 5 šuteva u okvir... To i 2 gola u 90. minutu, u 2 utakmice protiv direktnih rivala izbili su mi titulu iz ruku...
Što mi je ovo poznato. Videćemo šta će biti sada
Sve za jednog, jedan za sve