Page 21 of 23 FirstFirst ... 111920212223 LastLast
Results 201 to 210 of 225
Like Tree341Likes

Thread: Sezona 93 - 28. Maj - Kako vam ide?

Addicted
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    A evo još jednog veličanstvenog momenta ove tragikomično superglupe igre... Ne dade me da ostanem ispod crte...

Attachment 83791
    Није то до Нордеуса него твоја екипа има победнички менталитет хаха
    Crvena Zvezda likes this.

Addicted
    А код мене оваква ситуација :Д
    Да је било у 8 и нешто као што је требало да буде могао би да пратим
    у 10 би исто могао,али у 16:15 нећу бити ту....
    Уздам се у изненађење,па како буде буде.свакако немам шта да изгубим

Sezona 93 - 28. Maj - Kako vam ide?-screenshot_6.jpgSezona 93 - 28. Maj - Kako vam ide?-screenshot_7.jpg
    Steppenwolf and Shadow like this.

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    I Zvezda uzima prvi trofej ove sezone. Super Liga po prvi put igrana i odmah osvojena.
    Protivnik malo jači, 6%, prisutan. Ja se branio do produžetaka. Onda krenuo napadački i iz slobodnjaka golman Vasić, akademac, ga uvaljuje u 119'.
    Još večeras savez da usere i puna kapa. 😁

Sve za jednog, jedan za sve
    lespa and Страхиња998 like this.

Champion lespa's Avatar
    A evo još jednog veličanstvenog momenta ove tragikomično superglupe igre... Ne dade me da ostanem ispod crte...

Attachment 83791
    pa nije valjda da su ovakve postavke bile od prvog minuta? ako je tako onda stvarno ne znam sta da kazem.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    pa nije valjda da su ovakve postavke bile od prvog minuta? ako je tako onda stvarno ne znam sta da kazem.
    Nisu od prvog, ali jedno 70-80 minuta su igrali tako ili slično, svu preko pola... Moji dali gol za 2-2 s takvom postavkom, u 80 i nekom minutu... Danima nijednom igraču nisam davao plave kofere, nisam kliktao na bonuse u toku utakmice, bonus za pobedu na nuli...
    lespa likes this.

Champion lespa's Avatar
    Nisu od prvog, ali jedno 70-80 minuta su igrali tako ili slično, svu preko pola... Moji dali gol za 2-2 s takvom postavkom, u 80 i nekom minutu... Danima nijednom igraču nisam davao plave kofere, nisam kliktao na bonuse u toku utakmice, bonus za pobedu na nuli...
    hmm....

dakle ocigledno isprogramirano da ta tekma bude 2:2 pre nego sto je i pocela. E sad ono sto mene zanima, koji su motivi kreatora igrice za tako nesto? Da li kada se Liga formira kompjuter izracuna snagu timova i vec tada izvrsi podelu koja ekipa ce na kojoj poziciji zavrsiti na tabeli na kraju sezone pa onda fingira rezultate u toku sezone da bi na kraju tako i bilo?
    ili ce pre biti da oni ni posle pet godina jednostavno ne mogu da naprave stabilan i pravilan algoritam koji ce raditi kako treba tj. da koliko toliko odgovara realnoj situaciji?

moram da priznam, bar kada je Liga u pitanju ja unazad jedno 15-20 sezona uglavnom budem prvak ali po kvalitetu to bude i zasluzeno i dozivim samo 1-2 trol utakmice. dakle, ovakve nebuloze ocigledno zavise od servera i nivoa na kojem se menadzer nalazi.

kako god, ali kad vidim tvoje postove sa ovakvim nebulozama ne znam sta da kazem. a ti im vec duze vremena bas razvaljujes igricu.

el niko od legendi nije vise aktivan s obzirom da nisu boldovani?
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    el niko od legendi nije vise aktivan s obzirom da nisu boldovani?
    Khisamov otišao pre 4 sezone, ostali ranije... Još par dobrih mi je ostalo, krila Giaccalone i Ricardo Santos u Celticu i napadač Honda u Partizanu, ostalo tek mora da se dokazuje...
    lespa likes this.

VIP
    Programeri Nordeusa da mi se napuše kurca za ovih 9 odbrana golmana od 2* i 7 primljenih golova na jednoj utakmici, Celtic-ovog golmana od 6*...

Sezona 93 - 28. Maj - Kako vam ide?-1ap.jpgSezona 93 - 28. Maj - Kako vam ide?-1app.jpg
    Najdox and lespa like this.

Apprentice Najdox's Avatar
    Ostala je formalnost...

Messi (25 godina) - sezona 2011/2012 50 golova u ligi.
    Da li istu stvar može ponoviti i "moj" Messi?

Addicted
    пораз данас,2:1
    машим пенал у 90',класика...
    још једна сезона без титуле ја мислим 3. за редом
    е сад да л ћу бити 2. или 3. то ће се сутра одлучити...
    савез веома близу повратка у платинасту...
    честитке свима на трофејима :d
    Najdox likes this.

Page 21 of 23 FirstFirst ... 111920212223 LastLast