I Zvezda uzima prvi trofej ove sezone. Super Liga po prvi put igrana i odmah osvojena.
Protivnik malo jači, 6%, prisutan. Ja se branio do produžetaka. Onda krenuo napadački i iz slobodnjaka golman Vasić, akademac, ga uvaljuje u 119'.
Još večeras savez da usere i puna kapa. 😁
Sve za jednog, jedan za sve
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
hmm....
dakle ocigledno isprogramirano da ta tekma bude 2:2 pre nego sto je i pocela. E sad ono sto mene zanima, koji su motivi kreatora igrice za tako nesto? Da li kada se Liga formira kompjuter izracuna snagu timova i vec tada izvrsi podelu koja ekipa ce na kojoj poziciji zavrsiti na tabeli na kraju sezone pa onda fingira rezultate u toku sezone da bi na kraju tako i bilo?
ili ce pre biti da oni ni posle pet godina jednostavno ne mogu da naprave stabilan i pravilan algoritam koji ce raditi kako treba tj. da koliko toliko odgovara realnoj situaciji?
moram da priznam, bar kada je Liga u pitanju ja unazad jedno 15-20 sezona uglavnom budem prvak ali po kvalitetu to bude i zasluzeno i dozivim samo 1-2 trol utakmice. dakle, ovakve nebuloze ocigledno zavise od servera i nivoa na kojem se menadzer nalazi.
kako god, ali kad vidim tvoje postove sa ovakvim nebulozama ne znam sta da kazem. a ti im vec duze vremena bas razvaljujes igricu.
el niko od legendi nije vise aktivan s obzirom da nisu boldovani?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ostala je formalnost...
Messi (25 godina) - sezona 2011/2012 50 golova u ligi.
Da li istu stvar može ponoviti i "moj" Messi?
пораз данас,2:1
машим пенал у 90',класика...
још једна сезона без титуле ја мислим 3. за редом
е сад да л ћу бити 2. или 3. то ће се сутра одлучити...
савез веома близу повратка у платинасту...
честитке свима на трофејима :d