krenula je nokaut faza Lige prvaka i prva tekma kod kuce "samo" 2:2. opet iz bojazni da ne popijem 2-3 kontre igrao sam ment. normalan i mislim da sam pogresio. Doduse, Holth je postigao dva gola koji btw nije bio MoM vec Hazard. cak sam zadnjih 20 minuta igrao na kontru. ne znam sto sam bio toliko oprezan. U revansu nema kalkulacija napadacki od prvog minuta.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Strelice služe da igrač s loptom ide napred, a ponekad i da stvori višak u napadu... Ti kroz sredinu već imaš dovoljno igrača napred, taj samo pravi gužvu, a i kad krene s loptom, s obzirom da mu dribling nije primarni atribut, vrlo lako može da izgubi loptu... Isto važi i za DMC... Jedini igrači koji u toj formaciji mogu da imaju neke koristi od strelica napred su AMC, da se ubaci kao treći napadač, i bekovi, ako ne igraju 1 na 2 po strani... I jedno i drugo u zavisnosti od toga da li igraš ofanzivno ili defanzivno...
Pozzz, htio bih da mi neko objasni jednu stvarcicu. Evo ovako, igrac mi ima 95% kvaliteta za moj nivo kluba i 73 ukupan kvalitet igraca. E sada na staroj verziji mu je trebalo max.30 skil poena do skauta a sada mu treba 5%. E sad mene zanima koliko on mora da dobije onih 1% npr: 1% snaga 1% kondicija itd...
Dakle koliko je jedan skil poen sada na ovoj novoj verziji, znaci treba mu 5% i koliko treba da dobije onih procetana. Eto to je to ako ste me skapirali
Ma nemoj to da računaš uopšte... 4% je jedan kvalitet ili 15 skil poena na staroj verziji... Problem je što svaki atribut puni % za sebe, a ti to ne vidiš... Vidiš samo kad napuni 1%... Ako jedan atribut ima 0%, a neki drugi 1%, to je potpuno isto kao da oba imaju po 0,5%, s tim što ti ne možeš da vidiš da su oni stigli do 0.5%... Dok ne napuniš atribut do 1%, ti ne znaš da li je on na 0.00% ili je na 0.99%...
[QUOTE=Steppenwolf;466649]Isuviše lako protiv 3. iz Lige šampiona...
Vidi ga, Honda i dalje igra...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522