Page 10 of 40 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 91 to 100 of 396
Like Tree861Likes

Thread: Sezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?

VIP
    I Partizan prolazi dalje u kupu, posle 1-1 u gostima, pobeda kod kuće... Honda napokon odigrao za 10...

Sezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-1hhhhh.jpgSezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-1hhhhhh.jpgSezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-1hhhhhhh.jpgSezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-1hhhhhhhh.jpg
    Madridista likes this.

Champion lespa's Avatar
    revans utakmica u Kupu i ispadanje vec u drugoj rundi. Imao sam poraz kod kuce 2:1 pa sam krenuo napadacki i jos ukljucim opciju visoki presing nesto sto vrlo retko radim i kod 1:1 predjem na formaciju 4-3-3. Ali onda krece cirkus: imam igraca vise i povedem 2:1 ali nakon toga primam dva gola i to je bilo to. on sa pet u zadnjoj liniji i samo jednim MC igracem me otresao kao slinu. i jos asistent kaze da sam potcenio protivnika.
    a ocene moje zadnje linije su kriminal, ne znam sta da kazem.
    Sezona je tek pocela a vec je smor jer sa ispadanjem u Kupu i dosadnom Ligom sa malo aktivnih menadzera ostaje samo Liga prvaka.
    pred utakmicu je kvalitet moje ekipe bio 110% a protivnika 115% a posto on nije pratio algoritam je vodio njegovu ekipu na konto tih njegovih 115% i to je to. kako drukcije objasniti da posle crvenog kartona umesto da bude raspad sistema on meni zabija dva komada?
    ispada da kad ste jaci nemojte pratiti mec.

Sezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-capture111.jpgSezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-capture112.jpgSezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-capture113.jpgSezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-capture114.jpg
    Madridista and Steppenwolf like this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Nordeus je to... Potcenio si protivnika što si ga napadao kad je ostao sa igračem manje... Dao ti je drugi gol iz prekida, a pošto si igrao 4-3-3, popio si treći gol od njegovih bekova... To kad neko igra sa 5 pozadi je takav zajeb da ga napadneš...
    Madridista and lespa like this.

VIP
    United je izgubio 1-4 danas... Celtic je u isto vreme igrao kup, pa sam morao da žrtvujem jednu utakmicu...

Sezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-1ggg.jpg
    Madridista likes this.

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Nordeus je to... Potcenio si protivnika što si ga napadao kad je ostao sa igračem manje... Dao ti je drugi gol iz prekida, a pošto si igrao 4-3-3, popio si treći gol od njegovih bekova... To kad neko igra sa 5 pozadi je takav zajeb da ga napadneš...
    znaci, kad protivnik popije crveni preci na kontru a krilni napadaci osim u napadu dobri su i defanzivno jer blokiraju protivnicke bekove.
    OK, good to know.
    Madridista likes this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    znaci, kad protivnik popije crveni preci na kontru a krilni napadaci osim u napadu dobri su i defanzivno jer blokiraju protivnicke bekove.
    OK, good to know.
    Imao si 2-1, nije trebalo da se zalećeš posle toga, mada, uvek može da se popije gol iz prekida... Gledaš da, kada protivnički igrač često otima loptu tvom igraču, pomeriš formaciju napred ili nazad... Isto, kad golman često ispucava duge lopte protivniku u noge, moraš nazad da se vratiš ili da igraš kratkim pasovima...

VIP
    Derbi kola protiv drugoplasiranog... Posle 19 utakmica bez postignutog gola, Verhoeven je napokon zatresao mrežu... Oba gola smo dali posle kornera...

Sezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-1hhh.jpgSezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-1hhhh.jpg

VIP
    Celtic je doveo još jednog MC za 4 tokena... Moraću da mu poradim na fitnesu i markiranju...

Sezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-1hhhhhhhhh.jpg

VIP
    Morao sam da prodam Huertu, previše je 4 MC u timu... U prvoj sezoni odličan za MC, očekivao sam više kasnije, ali se ispostavilo da mu je to bio vrhunac...

Sezona 95 - 23. Jul - Kako vam ide?-1gggg.jpg
    Madridista likes this.

VIP
    Brz je Fabricius, potrajaće dugo u timu, ako bude igrao dobro...
    Madridista likes this.

Page 10 of 40 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast