Šteta što ne radite statistike kao ja, da vidite kakvi vam sve balvani igraju u timu...
Šteta što ne radite statistike kao ja, da vidite kakvi vam sve balvani igraju u timu...
Ceo jebeni dan mi se prodaje igrač na 3% do sledeće zvezdice...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
6. kolo Lige prvaka i bilo je zanimljivo u borbi za drugo mesto. Prijatelj u grupi je pobedio poslednjeg u grupi ( koji je btw zalutao, tanker ili sta vec) i cekao je ishod mog meca. Mom protivniku je igrala samo pobeda za prolaz dalje a obojica smo 116% tako da je sve bilo moguce. Do 85. minuta je imao prolaz dalje kada krilo zabija sa distance i prijatelj prolazi dalje. steta sto je 4-ti u grupi bio kanta za napucavanje bilo bi jos zanimljivije.
Od protivnika u osmini finala sam jaci 12% pa ocekujem prolaz dalje.