Jedva prekinuh seriju bez pobede, 7 utakmica od juče popodne... S Partizanom sam morao da izbacim beka i napadača i sa 7 u sredini dobijem utakmicu...
Jedva prekinuh seriju bez pobede, 7 utakmica od juče popodne... S Partizanom sam morao da izbacim beka i napadača i sa 7 u sredini dobijem utakmicu...
Ljudi,neko vreme necu biti tu,idem na volonterski kamp (14 dana) a s obzirom da
na forum ulazim iskljucivo preko kompa necu biti aktivan.Trudicu se da svakodnevno
nabijam bonuse sto kako bi pomogao savezu da se vrati u platinastu sto zbog lige koja je odlicno
krenula i bila bi steta da propustim ovakvu sansu da ponovo osvojim trofej lige nakon 5 susnih sezona,ali
koliko cu biti u prilici da pratim to ne znam...Veliki pozdrav za sve,puno srece u nastavku sezone pa se cujemo
za dve nedelje
Pozdrav svima.
Treba mi jedan savet. Imam golmana od 5 zvezdica ali igra kao da jedva ima 3. Nebitno protiv koje ekipe igram on sigurno prima jedan gol. Redovno dobije ocene oko 6, neretko i ispod 6. Zbog njega sam ispao iz kupa(gde sam vodio ali on prima 2 gola iz 2 suta u okvir i tako ispadam) a u ne tako jakoj ligi sam tek 4. Da li da ga ostavim do kraja sezone (ako kojim slucajem krene bolje da igra) ili jednostavno da dovedem novog golmana (pare i tokeni nisu problem)?
[QUOTE=Steppenwolf;469794]Sa zadnjim na tabeli odigra Partizan 1-1, a sa ovakvim protivnikom Celtic bez poraza u dve utakmice... Nigde veze s mozgom...
prvi iz grupe koja se ukršta sa tvojom će biti odušljeven
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522