ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Lespa ovakva liga bi tebi sigurno odgovarala posto se zalis da je uvek dosadna..
Protiv 8. na tabeli 0:0. Rekli smo "biti ćemo fini", tako da ću se suzdržati.
LŠ u gostima pobeda od 2:1. Dečko pomeri termin i ne prisustvuje. Mora on da zna zašto. A sudija delio žute kao Rebarce Grcima banane. U 16' sam tri komada popio i to DL, DC, DC. Pomislio sam da neću imati igrača u odbrani do kraja. Ali tu se i zaustavilo. Inače, kontra u 88' za pobedu.
Sve za jednog, jedan za sve
Ovde nije loše. Prvi će biti onaj ko bude najmanje trolovan. Poslednje 3 utakmice protiv 1.,2. i sada 4.
Od sva 3 sam kvalitetniji. Ali...
Jedino sam danas 4. pobedio, prethodne dve nerešeno. Komentari utakmica dovoljno govore.
A izazov "Pobedi Nesposobnog ah Posebnog" smehotres.
Sve za jednog, jedan za sve
Meni se slicno desili sinoc, ligaska utakmica protiv najjaceg tima u ligi ( od mene jaci 11% ). Na pocetku egal, protivniku iskljuci igraca u prvom i 1:0 za mene. Pocelo drugo poluvremene jos jedan crveni za protivnika i kada sam trebao pobjediti, odjednom njegovi igraci igraju kao ludi ( kao da ja imam 2 covjeka manje ) i jedva remi