20. kolo u prvenstvu i ubedljiva pobeda. na 6 kola pre kraja imam +14 tako da je sve vec reseno. i sve je to lepo i krasno ali evo u cemu je problem. Celo prvenstvo igram sa drugom postavom kako bi bilo zanimljivo za igranje i opet isto, pravim veliku razliku i to je to. Ali, ovoga puta sam igrao sa 4-5 ekipa gde smo egal i ne vredi. Konkretno, danas sam igrao protiv drugog na tabeli koji je jaci za 3% i pobedio sam 8:0!
znaci, jedna od onih tekmi gde jednom timu ide sve po loju a druge ekipe nema nigde.
dakle, i sa spustenim kvalitetom ista prica jer je previse neaktivnih menadzera. sta, treba da sacekam da se formiraju Lige i ako pola Lige ima timove 5* ja da raspustim moju ekipu i kupim igrace 4*? i sto je najgore, imam utisak da bio u top4 ako ne i prvak.
Ali ovo danasnja pobeda protiv jaceg od 8:0 me stvarno dovodi do toga da batalim t11 jer ovo nema veze s vezom.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Biće zanimljivo u prvenstvu. Možda bi to Lespa bilo nešto za tebe. Prvih 5 kola ne igraš, a onda kreneš da trpaš.
A i savez i dalje uspešan. Još kada bi se "Mladi Radnik" bar malo aktivirao...
Sve za jednog, jedan za sve
A Nordeus počeo da jaše Delije. Pre 4-5 kola bilo 11 bodova prednosti. Sada samo 4.
Sutra 1/2 finale Lige Šampiona. Igram protiv prijatelja koga sam u posljednje 3-4 sezone 2-3 puta u finalima dobijao. Sutra ću ga pustiti.
@Mačva@Kaskada i ja konja za trku imam. 🤣
A lepo juče napišem da ću da ga pustim. I sada sam se iznervirao, razmišljam iz principa sat da navijem i probam da ga naguzim. Iako je 6% jači.