Ne znam koliko vas igra ovo protiv Posebnog, ali realno, vremenski je smrt.
3 utakmice protiv njega, ako ih ispratiš, 30'.
2 utakmice na dan, prvenstvo i kup ili LŠ, 20'.
Treninzi za bonus i između utakmica 5'.
Gledanje reklama za kofere, 15 komada, otprilike 20'. ( Meni puštaju Braun za depilaciju od 4'. Pa nisam ja metrosex)
Opcionalno, individualni trening 2-3 igrača još 10-15'.
Onda dođe vikend i savezi uz to. Još 30'.
Nedaj bože da ti treba još neki igrač sa TL.
Dođe se na neko utrošeno vreme od minimalno 90-120', pod uslovom, da nema neka posebna priprema utakmice i skauting protivničkih igrača.
I sada to sa dva ili tri tima pomnožiti.
Niko nas ne bije po ušima da se igramo T11, ali bi i developeri mogli malo da razmisle.
Igra postaje suviše zahtevna pa me i ne čudi da je sve veći broj neaktivnih menadžera.
Sve za jednog, jedan za sve
Ma jebo Murinja, ja to i ne gledam, samo ih stavim kad da igraju... Meni su treninzi smrt vremenski, 3 puta dnevno... Ništa gluplje od treninga nisu mogli da smisle... Igra;e pretvaramo u bogalje, jer ako hošeš da igraju koliko toliko dobro, nema teških treninga, a neke atribute samo imaš na teškim treninzima...
@Mačva@Wolf
Radi se o hipotetičkom vremenu koje bi trebalo izdvojiti i za posebnog još.
Sve za jednog, jedan za sve
kaze jutros obavestenje da se Murinjo pojacao sa dva igraca. i sta sad treba da osvezim moju prvu postavu zbog toga?
stoli me bojko sto se Murinjo pojacao sa dva igraca. nisam odigrao ni jednu tekmu sa Murinjom.
stvarno nas tretiraju kao da smo debili. MARSSSSSSSSSSSSSS
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522